Desencertats als onze metres

Copa Catalunya. La Unió cau eliminada en la tanda de penals després d’errar Bora, Mario i Oriol Ayala els tres llançaments executats

FE GRama 0 (3) figueres 0 (0)

FE GRAMA:Caleb, Owono, Oliver, Jorge Rojas (Lucas, 64’), Peris (Ángel, 64’), Marçal Lladó (Linares, 54’), Óscar Muñoz (Edu Soler, 54’), Roger Garcia, Èric López, Sergi Duarte i Edgar Velasco (Bruno, 54’).FIGUERES:Romans, Genís Balaguer, Mario, Oriol Ayala, Belenchón, Bora, Marc Reñé, Dubasin, Ousman (Marc Carreras, 45’), Pepu Soler (Pau Baró, 70’) i Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:als locals Linares i Èric López; als visitants Mario i Oriol Ayala.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

El Figueres va caure a la tanda de penals contra la Fundació Esportiva Grama i d’aquesta manera es va acomiadar de la copa Catalunya en la primera eliminatòria. Els figuerencs no van poder decantar la balança al seu favor en els 90 minuts reglamentaris i des del punt fatídic es van mostrar del tot desencertats. Bora, Mario i Oriol Ayala van fallar els tres llançaments de la Unió, mentre que els de Santa Coloma de Gramenet, tot i fallar el primer penal, van superar Romans en els tres següents.

El partit va ser igualat però en els primers minuts el Figueres va portar el pes del joc i Sergio Álvarez va estar a punt de fer el 0-1. La Grama, tot i jugar enguany a la primera catalana, va poder igualar forces i també va portar perill a la porteria empordanesa a través d’Òscar Muñoz.

En la segona part, no va canviar res i van ser els penals que van decidir una eliminatòria molt igualada entre dos conjunts encara en construcció.

Romans i Belenchón, confirmats

Paral·lelament a la participació de l’equip en la copa Catalunya, el club figuerenc va anunciar una novetats respecte a la seva plantilla. La Unió va confirmar la incorporació de Romans Carrillo com a nou porter després que aquest hagi convençut tot el cos tècnic en el mes que fa que s’entrena –el letó, de 23 anys, ha participat en els dos amistosos contra el Marca de l’Ham i l’Escala.

A més, els de l’Alt Empordà van fitxar el lateral esquerre Christian Belenchón. El futbolista, de 23 anys, té una àmplia experiència a tercera amb el Llanes, el seu exequip al grup 2, l’Almudévar (exfilial de l’Osca) i el Terol.