Girona

Samu Saiz ja enamora a l’estadi de Montilivi

La primera impressió. El mitjapunta, nomenat millor jugador del trofeu Costa Brava, va mostrar guspires de qualitat i va meravellar en el joc de combinació en la zona de tres quarts

En l’etapa actual de preparació en la qual està el Girona, les derrotes són menys doloroses i l’anàlisi que se’n pot extreure permet obtenir aspectes més positius que negatius. Si bé és cert que en l’últim test de pretemporada contra el Montpeller l’equip gironí va mostrar-se espès, tret d’alguna fase de joc més fluida, una de les grans sensacions que va deixar el trofeu Costa Brava va ser la bona actuació de Samu Saiz. El mitjapunta, una de les noves cares de la plantilla, va mostrar-se actiu amb la pilota als peus, va buscar l’associació amb Borja García a la zona de tres quarts i en la segona meitat, quan l’equip necessitava fer un pas endavant, va aparèixer per ser protagonista de les accions ofensives.

El madrileny, que havia jugat 69 minuts en els dos partits de l’estada a Manchester contra el Derby County (24 minuts) i el Leeds United (45), va acumular contra el Montpeller 78 minuts d’una tirada. Els aficionats del Girona van percebre de seguida que Samu Saiz serà un dels jugadors importants de la temporada per tot el que pot oferir a l’equip. Les variants que ja va deixar veure contra els occitans l’exjugador del Leeds i el Getafe van fer aixecar els aficionats de la cadira, que van acabar ovacionant el futbolista en el moment de la substitució per Àlex Pachón: “L’equip es troba bé i està assimilant els nous conceptes del tècnic, un fet habitual en aquestes dates que segur que ens anirà bé de cara a l’inici de lliga”, comentava el nou jugador del Girona a la conclusió del matx contra el Montpeller a Montilivi.

“Els companys m’han tractat molt bé només arribar i em sento part del grup i de l’equip. Això em permet agafar confiança a mesura que agafo també el ritme adequat”, explicava Samu Saiz després de mostrar les primeres guspires de la seva qualitat.

L’associació amb Borja

Quan van coincidir al terreny de joc, Samu Saiz i Borja García van buscar-se a la zona de tres quarts, a darrere de Marc Gual. Els dos jugadors van mostrar un bon nivell de compenetració i ja es va deduir que amb ells dos a la mitjapunta el perill està assegurat: “Poden jugar junts tot i que són semblants. Potser Samu és més vertical a l’hora de veure porteria i el repte el tenim amb Borja. Li vaig transmetre que ha de ser més transcendent i intentarem que els jugadors amb més desequilibri rebin com més a prop de la porteria millor”, analitzava el tècnic del Girona, Juan Carlos Unzué, que afegia: “Estic content perquè les sinergies entre Borja, Samu o Gual floreixen i se senten més còmodes damunt del camp.”

“Borja sempre es troba bé amb tots els companys ja que té molta qualitat. És molt fàcil associar-se amb ell”, deia el mateix Samu Saiz, optimista amb el Girona, però conscient de la dificultat que hi haurà en la temporada: “Tots serem importants. La segona A és molt llarga i depèn del moment tindrem protagonisme uns o altres. Hem de ser conscients que és una cursa de fons i hem d’estar preparats per al que vingui”, sentenciava un dels jugadors que segur que tindrà un paper destacat en els esquemes del navarrès Unzué.

LA PARELLA

De seguida es veu que si Borja i Samu entren en joc l’equip pot fer molt mal al rival
L’equip es troba bé i està assimilant els nous conceptes del tècnic, un fet habitual en aquestes dates que segur que anirà bé de cara a la lliga
Els companys m’han tractat bé i em sento part del grup. Això em permet agafar confiança a mesura que agafo també el ritme
Borja sempre es troba bé amb tots els companys ja que té qualitat. És fàcil associar-se amb ell
Samu Saiz
mitjapunta del girona
Estic content perquè les sinergies entre Borja, Samu o Gual floreixen i se senten còmodes
Juan Carlos Unzué
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)