3a divisió FEF

El Terrassa ja carbura

Torneig d’Històrics. El projecte de Miquel Ezequiel i Xavi Molist, amb una plantilla molt renovada respecte al curs passat, comença amb bon peu amb la consecució del trofeu

L’afició del Terrassa necessita motius per a l’optimisme després d’anys i panys aspirant a l’ascens i quedant lluny d’aconseguir-lo. Per això, la consecució del Torneig d’Històrics representa un tret de sortida positiu per al nou projecte comandat per Xavi Molist a la banqueta i Miquel Ezequiel als despatxos.

La victòria contra el Badalona, capgirant el resultat, va deixar bones sensacions per a un equip que només conserva cinc jugadors de la temporada passada. “És un projecte nou. És complicat conjuntar-los a tots, però hem d’intentar que es coneguin i per això ens va bé jugar molts partits”, va dir Molist, que va celebrar amb orgull el torneig: “Estic molt content per la manera com hem treballat, per com hem tirat endavant els partits i perquè ningú s’ha lesionat.”

Oficial

El Terrassa debutarà avui (19 h) en un partit oficial en la primera fase de la copa Catalunya. Ho farà contra un os, perquè es desplaça a Prada de Moles per jugar contra l’Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)