3a divisió FEF

Dianes amb sabor sud-americà

Amistós. El Figueres derrota un combatiu Roses gràcies als gols del veneçolà Sergio Álvarez i l’uruguaià Bicker (2)

Roses 0 figueres 3

ROSES:Edu Cortés, Marc Llopis, Torres, Cámara, Mora, Vicenç, Èric Pérez, Gueye, Aleix, Pau Duñach i Reda. També van jugar Kleidson, Moha, Kenzo, Pavlo, Dani Haro i Nico.FIGUERES:Romans, Genís, Belenchón, Mario, Oriol Ayala, Tubert, Marc Carreras, César Bícker, Reñe, Ivu i Sergio Álvarez. També van jugar: Serra, Pau Baró, Pol Tarrenchs, Bora i Iván Medinilla.GOLS:0-1 (10’) Sergio Álvarez. 0-2 (46’) César Bícker. 0-3 (59’) César Bícker.ÀRBITRE:Zambrano Acosta.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Figueres va derrotar el Roses, de tercera catalana, en un duel que, tot i la claredat del resultat, va ser igualat en alguna fase.

El conjunt figuerenc es va avançar aviat gràcies a una diana del veneçolà Sergio Álvarez, inspirat en aquesta pretemporada, que va poder fer un xut potent per l’escaire (10’). Als dos equips els costava trenar jugades i les imprecisions van impedir que el marcador es mogués més en el primer acte.

Just iniciar-se el segon, però, César Bícker va establir el 0-2 amb un xut creuat. L’uruguaià també va fer el 0-3 definitiu rematant al primer pal i amb l’esquerra una centrada d’un company –uns minuts abans, Reñé havia estavellat una pilota al pal després d’un xut creuat. La Unió no va prémer l’accelerador en cap moment, conscient de la falta de rodatge dels locals, que van donar una bona imatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)