Girona

Una irrupció meteòrica

Fins a arribar a ser jugador del Manchester City, l’extremeny ha viscut un creixement descomunal en els dos anys que ha vestit de blanc-i-vermell. I és que l’extremeny haurà passat en un tancar i obrir d’ulls de jugar a divisió d’honor juvenil a ser futbolista del Manchester City, encara que de moment sigui per sortir cedit.

El de Don Benito va arribar l’estiu del 2017 a Girona procedent del juvenil B del Rayo Vallecano després d’enamorar el director de la base Albert Síria en el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Amb el juvenil, a les ordres d’Àlex Marsal, va fer una temporada brillant. Amb 16 dianes –jugava d’extrem– es va erigir en el líder d’una de les millors generacions que ha tret el Girona –compartia equip amb Valery, Jofre i Pachón, entre d’altres– i que va somiar acabar en la segona posició gairebé fins al final. Per si els números amb el juvenil no eren prou bons, Pedro Porro va acabar d’enlluernar a tothom amb el Peralada a segona B, i és que, tot i jugar només estonetes –va acumular 83 minuts–, va acabar el curs amb tres dianes, una de les quals va ser una obra d’art contra el Vila-real B, amb un xutàs des del mig del camp.

Després de tot el que havia demostrat en el primer any a Girona estava previst que Pedro Porro s’acabés de formar una temporada amb el Peralada, però abans havia de fer la pretemporada amb el primer equip a les ordres d’Eusebio. Des del primer amistós de pretemporada es va tenir la sensació que al filial hi jugaria ben poc, i és que l’extremeny es va saber adaptar a la perfecció a la posició de carriler i va convèncer el tècnic que podia ser una bona opció per jugar a l’elit. I així va ser. En la primera jornada Pedro Porro ja va ser titular al carril dret, i des d’aquell dia se’l va fer seu amb un rendiment excel·lent. Amb el pas de les jornades el seu nivell, com el de tot l’equip, va baixar una mica i en el tram final va tenir un rol sense tant protagonisme. La seva eclosió, però, ja estava feta i amb el fitxatge pel Manchester City l’acaba de consolidar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)