Girona

El Manchester City compra Pedro Porro

La venda. El Girona i el City acorden el traspàs de l’extremeny abans del tancament del mercat a Anglaterra i en les properes hores es podria tancar la seva cessió al Valladolid

Pedro Porro deixa el Girona després de dos anys, en els que ha jugat al juvenil, al Peralada i el curs passat al primer equip. El seu destí, encara que només sigui momentani, serà el Manchester City, que ha aparegut a última hora –el mercat a Anglaterra es tancava a les 18h– per resoldre la necessitat del Girona de firmar una venda per guanyar marge amb el límit salarial. Els dos clubs no han fet oficials les xifres del traspàs, tot i que sembla clar que supera amb escreix el traspàs de Portu a la Real –10 milions d’euros– i es converteix en la venda rècord dels gironins. Amb aquest moviment el City Foorball Group i el Girona mantenen el control de l’extremeny, que si res no es torça jugarà aquesta temporada cedit al Valladolid, per seguir guanyant experiència a 1a divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)