Girona

El Girona arriba als 9.300 abonats

Bona dada. El club de Montilivi es fixa l’objectiu de superar la xifra d’abonats aconseguida a primera divisió. El límit serà de 9.501, per tant, només hi ha 200 abonaments disponibles

El Girona ha anunciat que ja ha arribat als 9.300 abonats de cara al nou curs 2019/20, en el qual s’ha marcat l’objectiu de tornar a primera divisió un any després del descens de categoria. L’entitat de Montilivi es fixa l’objectiu de superar la xifra d’abonats aconseguida a primera divisió i ha establert en 9.501 el límit.

Amb la xifra actual, doncs, només queden 200 abonaments disponibles per tancar l’aixeta als nous aficionats amb dret a seient. I és que, l’aforament de 11.200 espectadors per la campanya vinent de l’estadi del Girona fa que el nombre total d’abonats s’hagi d’aturar per assegurar un mínim de venda d’entrades per als dies de partit.

A partir de dilluns i sense la necessitat d’inscriure’s en cap llista d’espera, només l’obligació de donar-se d’alta com a soci, els aficionats podran optar als 200 darrers abonaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)