2a divisió FEF

Doble partit per al Llagostera en un cap de setmana intens

2a divisió B. El conjunt gironí disputa avui un matx a Vilassar i demà rep el Sant Andreu en la segona eliminatòria de la copa Catalunya

El Llagostera afronta dos amistosos en 24 hores el penúltim cap de setmana abans que comenci la lliga a segona B. El conjunt dirigit per Oriol Alsina es desplaça avui a Vilassar (19 h) per enfrontar-se al darrer campió del grup 1 de la primera catalana i flamant equip de tercera.

Demà, els llagosterencs es veuran les cares amb el Sant Andreu al municipal de Llagostera (19.30 h) en el partit corresponent a la segona eliminatòria de la copa Catalunya. Els gironins carregaran les cames dels jugadors per fer un pas més en la preparació i iniciar la fase decisiva a dues setmanes del començament de la lliga.

Els dos amistosos del Llagostera d’aquest cap de setmana tot just seran el segon i el tercer des que el 15 de juliol passat els futbolistes van començar els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)