2a divisió FEF

L’Olot recupera les sensacions

2a divisió B. Després de dues derrotes contra l’Horta i el Palamós, els garrotxins van tornar a ser un bloc sòlid i ordenat en defensa

L’Olot va tornar a mostrar un versió millorada coincidint amb la visita de tot un equip de segona A com l’Osca (0-0). Els de la Garrotxa, que havien vençut en els dos primers amistosos contra l’Al-Arabi (1-0) i l’Al-Sadd (2-1) encadenaven dues derrotes contra l’Horta (3-1), en la primera eliminatòria de la copa Catalunya, i el Palamós (2-1). Contra els aragonesos, els de Raúl Garrido van ser un equip sòlid en defensa, que va concedir molt poc al rival: “Tenim una línia de joc que consisteix a ser protagonistes, però el que ens ho permet és estar intensos i segurs en defensa. Hem fet un pas endavant, ja que estàvem preocupats després de la derrota a Horta i necessitàvem un partit així per trobar la línia a seguir”, deia Garrido.

Pep, amb un possible trencament

Si hi ha un jugador que no està tenint gaire bona sort aquesta pretemporada, és Pep Chavarría. El figuerenc ha hagut de deixar prematurament dos amistosos: contra l’Al-Sadd va demanar el canvi per un cop en el minut 30 i en l’últim, contra l’Osca, en el 27, segurament per un trencament muscular. En les dues ocasions Joel Arumí va entrar en lloc seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)