Girona

Els dos primers partits a Montilivi, afectats

Canvis. El Girona-Sporting s’avança d’hora (diumenge a 2/4 de 7) i el Girona-Màlaga, de dia i hora (de dilluns a les 9 a diumenge a les 7)

La guerra d’horaris ha afectat directament el Girona en els dos primers partits de lliga a Montilivi dels d’Unzué, en les jornades 1 i 3. El debut dels blanc-i-vermells a la divisió de plata es manté per al diumenge 18, però l’horari del duel s’ha avançat a 2/4 de 7 de la tarda (en principi estava fixat a les 9 del vespre). El següent partit davant l’afició (Girona-Màlaga, jornada 3) ha canviat fins i tot de dia: no es jugarà dilluns (el jutge va resoldre que no hi hagi partits el primer dia de la setmana), sinó que es disputarà el diumenge 1 de setembre a partir de les 7 de la tarda. Els dos duels a l’estadi contra l’Sporting i el Màlaga es podran veure en obert per Gol.

A Albacete, divendres

L’únic horari de les tres primeres jornades que no s’ha modificat és el del partit a Albacete, que obrirà la jornada 2 a 2a divisió A i es jugarà a partir de les 10 del vespre (#Vamos). En aquest cas, el jutge sí que ha resolt que els divendres hi hagi futbol.

El Girona-Rayo, el 9-S

Quan semblava que tot estava reordenat, la lliga va anunciar al vespre els horaris de la quarta jornada. El conjunt gironí tornarà a jugar a Montilivi, en aquest cas contra el Rayo Vallecano el diumenge 8 de setembre a les 16.00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)