El Girona empata al Nou Estadi contra el Nàstic (1-1)

Amistós. L’equip dirigit per Juan Carlos Unzué, ple de joves del filial i el juvenil, s’avança amb un gol del Choco Lozano però rep l’empat en minut 90 de l’enfrontament

Carregat de futbolistes de l’equip filial de primera catalana i del juvenil de divisió d’honor, el Girona ha empatat al camp del Nàstic (1-1). El tècnic Juan Carlos Unzué ha prioritzat el partit que demà juguen els seus jugadors a Montilivi contra l’Osca (20 h) i ha format un onze inicial només amb quatre jugadors amb dorsal del primer equip.

El matx ha començat tranquil però coincidint amb el primer quart d’hora el Girona ha passat a dominar. En el 14’ Iago ha fet una bona conducció, ha cedit l’esfèrica a Soni, que ha xutat creuat a la base del pal de Bernabé. Tres minuts després, el Choco Lozano ha desaprofitat una gran ocasió tot sol a dins de l’àrea. L’hondureny s’ha tret l’espina pocs segons després quan ha aprofitat una anticipació de Resta. El Choco ha controlat a la frontal i ha superat l’estirada de Bernabé amb un xut ras (18’).

Amb el gol, el Nàstic ha despertat i Javi Márquez ha posat a prova a Suárez amb un llançament de falta al pal curt (21’) i Brugué ha enviat als núvols una assistència de Pol Prats (25’). Aquestes han estat però, les opcions més clares pels granes en el primer temps.

En la segona part, el Girona ha generat poc joc ofensiu i el Nàstic l’ha pressionat de valent. Pereira i Pol Ballesteros, en dues ocasions, han fet treballar a Suárez, molt segur en tot el partit i Goldar ha estavellat una pilota al travesser en el 71. Paik, de falta directe des de la frontal hauria pogut fer el 0-2, però Bernabé ha desviat a corner (58’) i en el minut 90, una bona jugada de Pol Ballesteros ha acabat amb un xut de Lolo Plá, que ha superat Suárez (1-1).