Girona

El Girona rescindeix el contracte de Doumbia

Baixa. El club de Montilivi i el davanter de Costa d’Ivori cancel·len de mutu acord el vincle que els unia fins el 2021. L’atacant hauria renunciat a la totalitat del seu contracte

La trajectòria de Seydou Doumbia al Girona ha arribat a la fi. El club de Montilivi ha anunciat que rescindeix el contracte de l’atacant ivorià, un vincle que acabava el 30 de juny de 2021. El pèssim bagatge i rendiment de Doumbia amb el Girona i la voluntat del propi futbolista de no jugar a segona A han estat el principal detonant de la marxa d’un jugador que mai ha convençut als aficionats.

Seydou Doumbia va marcar dues dianes en la lliga el curs passat, unes xifres molt llunyanes a les esperades per la direcció esportiva, que va apostar fort per la seva incorporació tot i les incògnites que presentava el seu estat físic. El davanter hauria renunciat a la totalitat del seu contracte, una bona notícia pels gironins, que alliberaran una part important de la massa salarial que ocupava el contracte del de Costa d’Ivori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)