Girona

El Girona incorpora Ignasi Miquel (Getafe)

Nova alta. El club blanc-i-vermell fitxa en qualitat de cedit el central de Corbera de Llobregat, que aportarà múscul i físic a l’eix de la defensa

El Girona ha anunciat el fitxatge del central Ignasi Miquel, cedit pel Getafe fins el 30 de juny. Format a l’Espanyol, el Barça, el Cornellà i l’Arsenal, el de Corbera de Llobregat compta amb experiència internacional, a segona A, amb la Ponferradina i el Lugo, i també a primera divisió amb el Màlaga i el Getafe.

Amb 26 anys, Ignasi Miquel arriba per injectar més presència física, múscul i força a l’eix de la defensa gironina que a hores d’ara tenia només tres efectius del primer equip: Alcalá, Juanpe i Muniesa.

Miquel es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol, el Barça, el Cornellà i l’Arsenal, club en el qual va arribar a debutar a la Premier League. Després de diverses cessions per Anglaterra va aterrar a la Ponferradina i el Lugo a segona A, un trampolí cap a la primera divisió. El Màlaga el va fitxar el desembre de 2017 per substituir a un jugador lesionat de gravetat, ja amb el club al fons de la taula –els andalusos van acabar baixant–, i el Getafe el va incorporar el curs passat per cinc milions d’euros, tot i que amb els madrileny ha tingut un paper residual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)