Girona

Muniesa i Granell, amb possibilitats de sortir

Dos futbolistes de casa, el lloretenc Marc Muniesa i el gironí Àlex Granell, tenen ofertes per deixar el Girona. Una altra cosa diferent és que acabin sortint. El central ha rebut una proposta de l’Al-Arabi, equip de la primera divisió de Qatar que va ser precisament el primer rival del Girona de la pretemporada (triomf dels d’Unzué per 2-1). El migcampista, per la seva part, ha despertat l’interès del Valladolid, que gairebé cada any pesca a Girona (ahir va presentar Pedro Porro; la temporada passada va incorporar Rubén Alcaraz; en fa dues, Kiko Olivas, i tres, Jaime Mata i Isaac Becerra).

Sense traspàs, res

L’Al-Arabi, equip en el qual el palamosí Jordi Condom és el segon entrenador, ha preguntat pel lloretenc i ha iniciat converses amb el Girona perquè busca un central esquerrà. El club de Montilivi, però, no està disposat a deixar marxar de franc un futbolista pel qual va fer una gran inversió, ja que va pagar un traspàs de més de 4 milions a l’Stoke City i hi va signar un contracte de tres temporades. El Girona només es plantejarà la marxa de Muniesa si l’Al-Arabi ofereix una contraprestació que no necessàriament ha de ser de l’import total de la seva clàusula (entre 4 i 5 milions d’euros). Si Marc Muniesa acabés sortint, el Girona tornaria a quedar-se amb dèficit de centrals i es veuria obligat altre cop a anar al mercat a buscar una peça per apuntalar l’eix de la defensa.

Incògnita Granell

L’últim equip que s’ha interessat per Àlex Granell és el Valladolid, que acaba de rebre una forta injecció econòmica pel traspàs de Calero a l’Espanyol. Amb Granell, el club de Montilivi patirà fins al tancament de mercat perquè és una de les clàusules més accessibles de la LFP (només 1 milió d’euros) i la seva esquerra no ha passat desapercebuda a primera. El migcampista, però, ha defensat sempre que per sortir del Girona ha de rebre una proposta que el satisfaci a tots els nivells.

Gumbau, molt a prop

El Leganés té molt encarrilada la incorporació del migcampista Roque Mesa, que arribaria cedit pel Sevilla i que seria la clau perquè el club madrileny donés el vistiplau per la marxa de Gerard Gumbau, amb qui el Girona ja fa setmanes que té un acord.

D’altra banda, Cárcel continua negociant l’arribada d’Àlex Gallar, que s’acostarà a Montilivi si hi ha rebaixa en la clàusula (2 milions) per part de l’Osca. La marxa de Bounou (el vol el Llevant) aniria acompanyada de diners (una part serien per a l’Atlético) i, per abaratir l’operació, també d’Oier.

EL MIGCAMPISTA

El Girona no està tranquil perquè el Valladolid el vol i la clàusula és un regal (1 milió)

EL DEFENSA

Té una oferta de Qatar, però el Girona no el deixarà sortir si no hi ha traspàs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)