Girona

“Fitxar pel Girona no és fer un pas enrere”

Presentació. El club gironí presenta davant els mitjans a Ignasi Miquel, el nou central que arriba cedit pel Getafe

El Girona ha presentat Ignasi Miquel, el seu nou central que arriba procedent del Getafe en qualitat de cedit i pel qual els gironins es guarden una opció de compra al final de la campanya.

El flamant jugador del Girona ha comentat: “Quan estàs a primera et vols mantenir a la categoria però el futbol et requereix fer uns passos i s’ha de ser conseqüent. El Girona no és un pas enrere, hi ha un projecte ambiciós i maco. Arribo per assolir els objectius i tornar el club on mereix”, ha dit davant els mitjans.

Ignasi Miquel s’ha mostrat convençut del pas que ha fet en la seva carrera tot i arribar a un equip diferent al Getafe pel que fa a l’estil de joc: “Quan vaig parlar amb Unzué ja em va explicar les bases del joc. Ens agrada jugar però hem de ser contundents a darrere. Canvia molt respecte el Getafe però m’hi adaptaré sense problemes”, ha sentenciat el de Corbera de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)