Territorial

El Barça B, per golejada

Torneig de l’Estany. El filial blaugrana s’endú la cinquantena edició del torneig degà de la demarcació gràcies a la gran efectivitat de cara al gol. Marqués, amb un ‘hat-trick’, el protagonista

BARça b 4 figueres 0

BARÇA B:Puig, Morer (Mingueza, 64’), Araujo (Chumi, 45’), Cuenca, Guillem (Comas, 64’), Monchu (Busquets, 71’), Ansu (Sarsanedas, 71’), Reis (Jandro, 71’), Marqués (McGuane, 75’), Collado i Hiroki (Peque, 45’).FIGUERES:Romans, Gabri Vidal, Mario (Carreras, 66’), Genís, Belenchón, Bora (Dubasin, 55’), Treviño, Gelmà (Baró, 66’), Reñé (Acorsta, 55’), Iván Vidal (Bicker, 55’) i Sergio Álvarez (Medinilla, 66’).GOLS:1-0 (8’) Ansu. 2-0 (12’) Marqués. 3-0 (22’) Marqués. 4-0 (58’) Marqués.ÀRBITRE:Estrada Fernández.T.G.:a Guillem, del Barça i a Bora, Gabri Vidal, Treviño i Dubasin, del FigueresT.V.:cap.PÚBLIC:Uns 800 espectadors a l’estadi Miquel Coromina i Moretó.

El Barça B va guanyar la cinquantena edició del torneig de l’Estany en golejar sense miraments el Figueres (4-0). El conjunt blaugrana en va fer prou amb un període d’inspiració de la primera meitat per sentenciar un partit que no va tenir història a causa de la superioritat física i tècnica del filial, que va tenir en Marqués el gran protagonista, amb un hat-trick.

L’equip dirigit per Pimienta es va avançar ben aviat amb un gol d’Ansu des de fora de l’àrea (8’). Quatre minuts després, Marqués va començar la seva inspiració culminant amb un xut fort i precís un teva meva amb Ansu (12’).

Sense temps per respirar i assimilant el doble cop, la Unió va encaixar el tercer obra també de Marqués, després que Morer despengés una pilota penjada a l’àrea per deixar feta la diana a l’atacant blaugrana, que en la segona part arrodoniria la seva gran actuació amb el trio. Collado va fer la centrada mil·limètrica i Marqués, aquesta vegada amb el cap, va superar la sortida d’un Romans batut i sense poder fer-hi res (58’).

Un tràmit final

El quart gol del filial del Barça va congelar l’ambient i va acabar d’enfonsar l’equip dirigit per Xavi Agustí, que va optar per continuar donant minuts a tots els suplents per tal d’equilibrar la càrrega de minuts a les cames després de dos partits consecutius.

L’entrada de Bicker i Dubasin van semblar reactivar una mica el joc, però la falta d’ocasions contra un Barça molt ben plantat, va fer que els de l’Alt Empordà no aixequessin el genoll de la lona i acabessin claudicant.