Girona

Granell: "Si el capità havia de ser aquí, aquí estic"

Girona. El 6 blanc-i-vermell manifesta lleialtat al club en l’acte de renovació del seu contracte fins el 30 de juny del 2022

Renovat fins el 2022 i confirmat com el capità del Girona per al projecte a segona A, en què el conjunt blanc-i-vermell intentarà l’ascens, Àlex Granell ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per donar les seves impressions.

La decisió

És la decisió que em feia més feliç. Hi havia situacions que en sortiem beneficiades les parts econòmicament però gràcies per entendrem.

El procés

Ha estat un estiu molt complicat, el més dificil. El caramel de la primera divisió és molt important i m’ha temptat. Les decisions importants de la vida s’ha de prendre amb el cor i aquesta ha estat la decisió.

Ofertes

Econòmicament i esportivament hi havia situacions que eren millors però la meva felicitat no seria plena com aquí. Soc un privilegiat i volia prendre la decisió des del cor. El cap m’ha fet dubtar però he tirat pel cor ja que soc molt del Girona. Si el capità havia de ser aquí, aquí estic

Final

Tenia el dilema de continuar aquí i les propostes hi han estat. Volia decidir amb serenitat i sense voler equivocar-me. He afrontat la pretemporada amb responsabilitat i professionalitat, de vegades una mica dispers però la decisió és la que més volia per tant, el dia a dia complicat però ara ja feliç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)