Girona

“Hem d’intentar gaudir del camí fins a aconseguir l’objectiu”

Girona. Juan Carlos Unzué ha parlat en la roda premsa prèvia a l’estrena en la lliga del Girona demà contra l’Sporting a Montilivi

El Girona de Juan Carlos Unzué s’estrena demà en la lliga rebent a l’Sporting a Montilivi. “Serà un partit de desgast. Hem d’estar preparats”, ha explicat aquest migdia el tècnic del conjunt gironí en roda de premsa. “L’Sporting és una gran rival i ens exigirà un gran rendiment per poder guanyar-lo. És important començar la lliga guanyant. És el nostre desig. Els jugadors són conscients que la competició és aquí ja i estaran al màxim nivell”, ha manifestat.

Amb l’ascens com a objectiu, Unzué ha assegurat que “sabem quin és el nostre objectiu però hem d’intentar gaudir del camí fins a aconseguir-lo”. “Els que realment són importants són els jugadors. Jo només els ajudaré a que estiguin al màxim nivell i que el meu mal de cap sigui la gestió de la plantilla”. Precisament sobre un dels jugadors més importants, Àlex Granell, renovat fins al 2022 i que capitanejarà l’equip a segona A. “Ha estat clau que Granell hagi renovat. Tot i que ningú és imprescindible, si hagués marxat ens hagués fet mal”.

Finalment, el preparador s’ha referit a la parròquia gironina: “Espero que l’afició continuï sentint que són part de tot això. Han fet la part més important que és fer-se abonats. Ara els animo a que tinguin confiança en l’equip. Que no dubtin que lluitarem per aconseguir l’objectiu. Vull que marxin de Montilivi amb ganes de tornar-hi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)