Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“No en tinc cap dubte per com s’ha entrenat; la competició ja és aquí”

L’últim partit de pretemporada, fa vuit dies, a Montilivi contra l’Osca (0-2), va provocar una destrempada general en l’entorn de Girona. La mala versió oferta contra un rival de la mateixa categoria, en un matx que hauria pogut acabar en golejada, va encendre les alarmes i va significar un toc d’atenció per a la plantilla, que avui enceta el seu camí a segona A. “Les sensacions que tinc són positives”, va explicar ahir Juan Carlos Unzué en la roda de premsa prèvia al partit d’aquesta tarda amb l’Sporting a casa. “Espero que aprofitem aquella derrota per posar coses al seu lloc”, va aclarir el tècnic, que veu l’equip preparat per iniciar el repte de l’ascens. “No en tinc cap dubte per com s’han entrenat tots els jugadors aquesta setmana i per com els veig en el prepartit; es nota que ja arriba la competició”, va dir.

El rival, l’Sporting, és un conjunt que agrada a Unzué. “És molt interessant. A banda de ser històric, crec que ha fitxat bé i, a més, manté les pedres angulars”, va indicar el preparador, que va repassar la columna vertebral dels asturians lloant el porter Mariño, el central Babin i al davanter Djurdjevic. “És un equip que se sap moure amb el 4-4-2 i el 4-3-3 sense problemes i que té molt bona actitud. En aquest sentit, haurem d’igualar-los o superar-los perquè és un equip difícil de guanyar”, va asseverar.

El mercat

Amb el mercat obert, la plantilla del Girona encara no està tancada, li falten reforços. “Ens falta gent al mig del camp i també a dalt”, va reconèixer Unzué, que va assenyalar que tenen el hàndicap dels jugadors que poden marxar: “Ja no és només qui pot venir, sinó les necessitats que pots tenir si surt algú. Fins al tancament hi haurà incertesa, però s’hi ha de conviure.” Qui es quedarà segur és Àlex Granell, una alegria per al tècnic: “És vital. En aquesta vida no hi ha ningú imprescindible, però en aquest cas ja no és només la faceta futbolística de l’Àlex, sinó la personal, de jerarquia, d’identitat. Si hagués marxat ens hauria fet mal.”

EL PARTIT D’OSCA

“Espero que aprofitem aquella derrota per posar coses al seu lloc. Les sensacions són positives”

EL RIVAL

“És un equip molt interessant. Crec que ha fitxat bé i, a més, ha mantingut les pedres angulars”

GRANELL

“És vital que es quedi. Per jerarquia i per identitat. Si hagués marxat ens hauria fet mal”

FITXATGES

“Ens falta gent al mig del camp i també a dalt. Fins al tancament del mercat hi haurà incertesa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)