Girona

De l’ostracisme a titular

90 minuts. Pablo Maffeo va partir des de l’onze inicial del Girona en el primer matx de lliga. El carriler no havia estat titular en un partit oficial des del 23 de novembre del 2018 amb l’Stuttgart

Tot i que l’empat a Montilivi en l’estrena no permetia fer evident cap gest d’alegria entre els jugadors i el cos tècnic del Girona, per dins un dels futbolistes que segur que transmetien més felicitat i satisfacció és Pablo Maffeo. El carriler dret va ser un dels onze escollits pel tècnic, Juan Carlos Unzué, per participar d’entrada en el duel contra l’Sporting, una elecció que va passar desapercebuda, ja que el jove defensa s’adapta a la perfecció al carril dret, però en canvi va fer que el de Sant Joan Despí es tornés a sentir futbolista de ple dret. Maffeo no havia estat titular en un partit oficial des del 23 de novembre del 2018, quan va disputar la primera meitat del duel entre el Bayer Leverkusen i el seu equip, l’Stuttgart, a la Bundesliga d’Alemanya.

El jugador del Girona va deixar enrere el sentiment d’ostracisme per completar els primers 90 minuts del curs a bon nivell tot i les molèsties que li pot provocar la màscara que li protegeix la fractura al sòl de l’òrbita de l’ull esquerre. “Quan he sortit a escalfar-me ja se m’han posat els pèls de punta. L’any passat va ser difícil ja que vaig tenir problemes personals amb el tècnic però ara només estic centrat en el Girona. Encara soc de l’Stuttgart però no em relaciono amb el club per a res. Els desitjo el millor”, deia Maffeo al final del matx contra l’equip asturià.

“Hem reaccionat i hem mostrat l’orgull gironí, cal que ens quedem amb el més positiu. Hem tingut possibilitats de vèncer i hem tancat el rival, tot i que era normal perquè jugava amb un menys”, analitzava un Maffeo que ha tornat a recuperar el somriure després d’un curs negre a l’Stuttgart i 270 dies sense participar en cap enfrontament oficial.

Magúncia 05-Stuttgart 1-0
90 minuts (26 d’agost del 2018)
Stuttgart-Bayern 0-3
90 minuts (1 de setembre)
Leipzig-Stuttgart 2-0
54 minuts (26 de setembre)
Stuttgart-Borussia D. 0-4
78 minuts (20 d’octubre)
Hoffenheim-Stuttgart 4-0
76 minuts (27 d’octubre)
Stuttgart-Eintracht F. 0-3
90 minuts (2 de novembre)
Nuremberg-Stuttgart 0-2
78 minuts (10 de novembre)
Bayer L.-Stuttgart 2-0
46 minuts (23 de novembre)
Quan he sortit a escalfar-me ja se m’han posat els pèls de punta; l’any passat va ser difícil però ara tinc el cap al Girona
Pablo Maffeo
Carriler dret del girona

Borja, primer golejador per segon curs

Borja García va ser un dels jugadors determinants en la bona segona part del Girona. El madrileny va tenir diverses ocasions de gol i va poder fer l’1-1 final en el 90 convertint la primera diana del conjunt blanc-i-vermell del curs per segon any consecutiu. El mitjapunta ja va fer l’1-0 del partit de la segona jornada de la temporada passada a Montilivi contra el Madrid –en la primera jornada el Girona va empatar a zero contra el Valladolid–. “Ens esperàvem la resposta de la gent. L’afició mereix l’esforç que hem fet en la segona part, sempre han estat allà i volem tornar el club on mereix”, deia Borja García en relació amb els 8.183 espectadors presents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)