Girona

“Estic molt satisfet de tornar a casa”

Girona. El club gironí ha presentat Gerard Gumbau, una de les darreres incorporacions. El de Campllong es mostra il·lusionat amb la nova etapa a l’entitat que el va formar com a futbolista

Tot i que ja va gaudir de gairebé mitja hora en el primer partit de lliga contra l’Sporting el diumenge passat, Gerard Gumbau ha estat presentat avui com a nou futbolista del Girona. El de Campllong s’ha mostrat emocionat de cara a la nova etapa que inicia al club en el qual es va formar com a jugador des de ben petit: “El fet de debutar em va emocionar. Sabia el que havia de fer i em vaig sentir còmode al camp. Estic molt satisfet de tornar a casa, des de petit he estat aquí i ara vull aportar el meu treball per retornar al club on mereix”, ha dit el migcampista gironí.

“Em considero un jugador polivalent ja que puc jugar en qualsevol posició al mig del camp. Estic disposat a jugar on el tècnic em demani, aquesta és la mentalitat que tinc”, ha comentat Gumbau a l’hora de definir-se.

“És important fitxar jugadors que creguin en el projecte i que els hi brillin els ulls quan parla del Girona”, ha puntualitzar el director esportiu del club, Quique Cárcel, que també ha valorat les característiques del jugador: “És un jugador complet i molt versàtil i li pot donar molt joc a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)