Girona

Jordi Calavera, competència al carril dret

Potència i joventut. El Girona incorpora al futbolista de Valls en qualitat de cedit per l’Eibar fins a final de temporada. El club gironí es guarda una opció de compra pel jugador

Nova incorporació del Girona, en aquest cas Jordi Calavera, que arriba al club de Montilivi cedit per l’Eibar amb una opció de compra per part dels gironins a final de la temporada. La direcció esportiva del Girona ha aconseguit fer-se amb els serveis d’un lateral o carriler dret que aportarà competència a Pablo Maffeo, l’altre integrant d’aquesta demarcació.

Calavera té només 24 anys, però coneix de sobres la segona A, i és que, el futbolista de Valls ha jugat a plata amb el Nàstic (9 partits), el Lugo (40) i l’Sporting (32). La temporada passada va pertànyer a la disciplina de l’Eibar, club que el va fitxar l’estiu de 2017, però a causa de les lesions només va poder jugar un matx de lliga a primera, que va suposar el seu debut a la màxima categoria, i un altre de copa.

Jordi Calavera es va formar al Nàstic i la Pobla de Mafumet i compta amb una experiència a terres gironines de la mà de l’Olot, club al qual va arribar cedit pels grana en el mercat d’hivern de la campanya 2014/15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)