Girona

Planas, sortida imminent

Rescissió. El defensa, que ha estat més temps lesionat que disponible des que va arribar fa dos anys, es desvincularà del Girona havent jugat 14 partits de 84 de possibles entre lliga i copa

El lateral esquerre del Girona Carles Planas té les hores comptades al club de Montilivi. El futbolista i l’entitat estan negociant la rescissió del contracte que els uneix fins al final d’aquesta campanya per tal que pugui fitxar per l’AEK Làrnaca de la primera divisió de Xipre.

El de Sant Celoni va arribar fa dos estius al Girona procedent del Celta però el seu rendiment ha estat molt per sota del que s’esperava. De fet, Planas ha estat més lesionat que disponible durant les dues campanyes com a blanc-i-vermell, i és que durant el primer curs el defensa va jugar cinc partits de lliga (193 minuts) i dos de copa (115 minuts), mentre que la campanya passada va acumular quatre partits en la màxima categoria (418 minuts) i cap dels sis que l’equip va disputar en la copa, uns números nefastos.

2017/18 1a div.
LLIGA
Partits jugats 5
Minuts 193
Gols 0
Targetes G/V 0/0
COPA
Partits jugats 2
Minuts 115
Gols / T.G. / T.V. / 0/0/0
2018/19 1a div.
LLIGA
Partits jugats 4
Minuts 418
Gols 0
Targetes G/V 3/0
Partits en total 14
1a divisió 12
Copa 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)