1a femenina

La més pura lògica

Copa Catalunya femenina. El Barça i l’Espanyol disputaran demà la final de la competició després d’imposar-se a l’AEM i el Seagull

BARÇA 5 SEAGULL 1

BARÇA:Gemma Font, Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Melanie; Hamraoui, Aitana Bonmatí, Alexia; Mariona, Andrea Falcón i Oshoala.També van jugar:Caroline Graham, Patri, Claudia Pina, Leila, Vicky Losada i Laia Codina.SEAGULL:Laia, Alba Guerrero, Xènia, Queralt, Pascu, Irina, Alba Gordo, Yosse, Ali, Cotado, Esther Solà.També van jugar:Aida, Sandra, Nuria, Gemma, Akane i Clara.GOLS:1-0 (5’) Alexia. 2-0 (12’) Aitana. 3-0 (22’) Torrejón. 4-0 (40’) Alexia. 4-1 (44’) Esther Solà. 5-1 (82’) Oshoala.ÀRBITRE:Erra Leiva.T.G.:cap.PÚBLIC:Uns 750 espectadors.

ESPANYOL 2 AEM 0

ESPANYOL:Mimi, Ayaka, Soldevila, Inés, Baudet, Letti, Brenda, Julve, Débora, Paloma i Paula Moreno.També van jugar:Mariajo, Elba, Anna Torrodà, Eli, Daniela Cruz, Yiyi i Irene.AEM:Maria Subies, Cristina, Nadia, Iris Aixalà, Júlia Miró, Vanessa, Natàlia, Hisui, Janira, Anna Oriach i Inés.També van jugar:Noelia Garcia, Marta Quadras, Ivanova, Andrea Gómez i Meritxell Solà..GOLS:1-0 (31’) Paula Moreno. 2-0 (92’) Débora.ÀRBITRE:Petrova Borislavova.T.G.:a les blanc-i-blaves Ayaka i Inés.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

Sense sorpreses a Palamós i dissabte es viurà la final de cada any. L’Espanyol i el Barça van superar l’AEM i el Seagull, dos equips que estrenaran aquest any la nova categoria de primera divisió B, respectivament, tot i que les blanc-i-blaves van tenir més problemes dels desitjats.

Tot sigui dit, les de Salvador Jaspe van saber imposar la seva superioritat des de l’inici, però amb un avantatge mínim fins a l’últim minut, les de la terra ferma van tenir la seva millor oportunitat al 89’ en una jugada a pilota aturada que Meritxell Solà no va poder rematar. Al primer temps, l’Espanyol s’havia avançat per mitjà de Paula Moreno (31’) i Maria Subies va mantenir viu el seu equip amb dues aturades de mèrit just abans del descans. A la represa, com que el gol de la sentència no arribava, les lleidatanes es van sentir amb possibilitats, tot i que gairebé no es van apropar a l’àrea rival i, en l’afegit, Débora va sentenciar.

El Barça, per la seva banda, va passar per sobre el Seagull com una piconadora. I és que al minut 22 ja vencia per 3-0 gràcies a les dianes d’Alexia, Aitana i Torrejón. Abans del descans, Alexia va ampliar la diferència (40’), si bé uns minuts després les badalonines van gaudir del seu moment de glòria amb el gol de l’honor d’Esther Solà. A la represa, amb tot tancat, Oshoala va completar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)