2a divisió FEF

Les apostes per pujar s’incrementen un any més

2a divisió B. L’obsessió per agafar-se al tren del futbol professional porta a una competició amb un grapat de candidats a aconseguir el primer lloc

Si bé els ascensos del Mallorca i l’Elx van obrir les possibilitats de mitja lliga per aspirar a la promoció d’ascens, el fet que el curs passat cap equip aconseguís el preuat objectiu intensificarà la lluita d’aquesta temporada. Així ho ha demostrat el tastet ofert pel mercat d’estiu, en què una part important dels equips han ensenyat la seva musculatura financera. Lluny de les penúries dels inicis d’aquesta dècada, l’Hèrcules ha acumulat un all-star a la seva davantera, el Balears –líder en el curs passat– ha pescat en el futbol professional i el Sabadell ha repescat glòries que li recorden el seu reeixit passat. Però per sobre de tots ells regna el Nàstic de Tarragona, que, sense deute i amb la compensació del descens de la LFP, ha fet una plantilla que el situa com a principal candidat per a la primera posició.

La remodelació a Tarragona, a més, té tota l’aparença de triomfar ja que fa mesos que Sergi Parés i Xavi Bartolo, un tàndem que ja ha demostrat la seva vàlua en el futbol professional, treballen en la plantilla. I per acabar-ho d’adobar, el conjunt grana ha pagat la clàusula de rescissió de 181.500 euros de Pedro Martín, un dels davanters més destacats.

Els blaus, com és habitual, han fitxat més modestament, però la base de la plantilla els va permetre somiar el curs passat amb la promoció d’ascens. En la mateixa línia se situa el Cornellà, que, de nou, ha hagut de reformar-se pels èxits obtinguts el curs passat, en què va ser l’únic català que va disputar la promoció.

En un esglaó per sota, com el Barça B i l’Espanyol B, el Badalona busca una temporada tranquil·la mentre es consolida la transformació en SAE que l’hauria de posar en el vagó capdavanter. El Llagostera i l’Olot aspiren a la salvació d’entrada, mentre que el Prat haurà de fer un bon inici per administrar els punts i aconseguir la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)