Girona

Jozabed, a punt de ser jugador del Girona

Acord. Des de Vigo apunten que el Girona ha arribat a una entesa total amb el Celta per una cessió amb compra obligatòria en cas d’ascens

El Girona està a punt de tancar el fitxatge del migcampista Jozabed Sánchez, que arribaria en qualitat de cedit un curs pel Celta amb una clàusula de compra obligatòria en cas que el conjunt blanc-i-vermell aconseguís l’ascens a primera divisió. L’àrea esportiva del club comandada per Quique Cárcel satisfaria les demandes del tècnic, Juan Carlos Unzué, que fa dies que vol una peça més per al mig del camp.

Tot i que el perfil que faltaria a l’equip és el d’un jugador defensiu que ajudés els companys creatius, l’arribada de Jozabed no taparia aquesta necessitat, i és que el mig de Mairena del Alcor té moltes similituds amb els migcampistes ja presents a la plantilla, com Granell, Diamanka o Gumbau.

En tot cas, Jozabed ha demostrat de sobres la seva qualitat en els darrers equips on ha jugat. El mig ha defensat la samarreta del Celta les tres darreres campanyes en la màxima categoria (63 partits i 2 gols). Anteriorment, també a primera, el sevillà va jugar les campanyes 2014/15 i 2015/16 amb el Rayo (50 partits i 11 gols).

A segona A, Jozabed també va jugar amb el Jaén el curs 2013/14 (36 partits i 4 gols), un dels millors tot i el descens dels andalusos, i amb la Ponferradina (3 partits), el primer equip en el qual va militar després de formar-se a les categories inferiors del Sevilla i competir amb el filial sevillista dues campanyes a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)