Girona

“Ens ha faltat jugar i generar futbol”

Juan Carlos Unzué Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Juan Carlos Unzué, va valorar pocs minuts després d’acabar el partit al Carlos Belmonte la derrota per la mínima del seu equip contra l’Albacete en la segona jornada del campionat. El navarrès va comentar: “No ens ha falta ambició per anar pel partit, ens ha faltat jugar i generar futbol per crear ocasions per guanyar terreny al rival i jugar en camp contrari. L’Albacete ha estat molt bé defensivament i no era fàcil atacar i entrar en l’entremat que havien plantejat per al partit.”

“Hem fet tres gols però el VAR no ens n’ha concedit cap i entenc que, tot i no ser fàcil, ha estat just. És la primera vegada que el meu equip marca tants gols però no guanya”, va explicar l’entrenador del Girona referent al VAR, i es reafirmava: “Si la setmana passada vaig dir que estava a favor de la implantació del VAR, aquesta setmana no puc dir el contrari.”

Juan Carlos Unzué també va valorar el punt de sis possibles en aquest inici del campionat, un rèdit escàs per les pretensions i objectius plantejats per ell i tot el cos tècnic: “Quant a resultats, no puc dir una altra cosa que el punt és un botí escàs i dolent. És un mal inici, però si bé l’altre dia vam valorar com a just el punt aconseguit contra l’Sporting, ja que podíem haver perdut, avui contra l’Albacete no podem dir el mateix. L’equip ha merescut més i, tot i no gaudir de moltes ocasions, ha estat superior al rival. Hem tingut el control del joc i hem marcat el ritme sobretot en la primera meitat”, va explicar Juan Carlos Unzué, capcot després de patir la primera derrota en la lliga i marxar de buit del Carlos Belmonte.

EL VAR

“Si la setmana passada vaig dir que és just, avui haig de mantenir les paraules”

SENSE PREMI

“L’equip ha controlat el matx tot i no gaudir de gaires ocasions i mereixia més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)