Girona

Ocón Arráiz, mala espina

L’àrbitre. El col·legiat navarrès, que va anul·lar dos gols al Girona des de la sala del VAR contra l’Albacete, dirigirà el partit de dissabte a Cadis

El duel de dissabte al Ramón de Carranza entre el Cadis i el Girona tindrà una part de l’atenció centrada en el col·legiat, que serà Ocón Arráiz. Tot i que l’àrbitre navarrès no xiula un partit del Girona des del final de la temporada 2015/16 –va arbitrar el Còrdova-Girona (2-1) de la promoció d’ascens–, el seu record està ben present pels gironins, i és que va ser l’àrbitre del VAR en el primer desplaçament al camp de l’Albacete. En aquell partit Ocón Arraiz va acabar anul·lant dos gols del Girona per dos fores de joc mil·limètrics que van servir per generar certs dubtes sobre l’aplicació del VAR a segona divisió, en què els recursos audiovisuals són els que són. A banda d’aquest conflicte recent, Ocón Arráiz ha xiulat el Girona en 17 partits –l’equip que més ha arbitrat–, amb un balanç per als gironins de 7 victòries, 4 empats i 6 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)