Girona

El líder supera el Girona (2-0)

2a divisió A. El conjunt d’Unzué perd al camp del Cadis, que aprofita un gol en pròpia porteria d’Alcalá i remata la feina en l’afegit

El Girona ha vist tallada la sèrie de dues victòries seguides al camp del líder, el Cadis, que n’ha fet prou amb un gol en pròpia porteria d’Alcalá –com a Albacete– per assegurar els tres punts. Unzué ha fet tres canvis en l’onze inicia, amb la presència destacada de Samu Saiz, un dels futbolistes menys utilitzats fins ara. El madrileny, però, ha tingut poquíssim protagonisme, escorat a la banda dreta. Els gironins han començat tenint més la pilota, però els ha costat molt superar les línies i arribar a la porteria rival. De fet, han consumit tota la primera meitat sense crear cap ocasió clara, més enllà d’una jugada ben anul·lada per fora de joc en què Stuani havia trobat la xarxa. El Cadis ha trobat el camí del gol en una jugada desgraciada de Pedro Alcalá, que ja es va fer un gol a Albacete. El murcià ha desviat un xut d’Alberto Perea i ha despistat el porter Juan Carlos (31’).

El Girona ha intentat reaccionar en la segona meitat, però li ha continuat costant arribar a la porteria rival. Unzué ha fet entrar Gallar –per Jairo, que ha marxat en llitera–, Mojica i Jonatan Soriano, que ha debutat formant tàndem d’atac amb Stuani. L’uruguaià, però, ha marxat abans d’hora per una segona targeta groga (89’) que li impedirà jugar dimarts a Almeria. El Cadis encara ha tingut temps de rematar la feina amb el 2-0 en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)