Girona

Sense Jairo ni Stuani

Pèrdua d’efectius. A més de la desfeta, la visita al Cadis també va deixar baixes i tant l’extrem, amb un esquinç al turmell, com Stuani, expulsat, no estaran disponibles demà al feu de l’Almeria

De la visita al Cadis no només va emportar-se’n la derrota el Girona. Del Ramón de Carranza, el conjunt blanc-i-vermell també en va tornar amb un parell de baixes per al partit que demà disputa al feu de l’Almeria: les de Jairo Izquierdo i de Cristhian Stuani.

L’extrem canari no podrà ser-hi per lesió, té un esquinç al turmell dret del qual no se sap encara l’abast exacte i avui se li faran més proves. El seu retorn al feu groc, doncs, va ser amarg, ja que en els primers compassos del segon temps va haver de ser substituït després d’un xoc amb un rival que li va deixar malmès el turmell.

L’altra absència, la de Stuani, ja era segura el mateix dissabte. “També és un contratemps perdre’l per dimarts”, reconeixia Juan Carlos Unzué, que es queda sense un dels futbolistes més diferencials de la categoria. L’uruguaià haurà de complir sanció d’un partit després de ser expulsat al Carranza per doble amonestació, ambdues, segons l’acta arbitral, per “emprar el braç de forma temerària, en la disputa d’una pilota, contactant amb un adversari”. El Girona no recorrerà cap de les targetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)