Territorial

La Jonquera s’estrena amb derrota a les Forques

1a Catalana. Els fronterers es van veure superats per una Grama millor

LA JONQUERA 1 FE GRAMA 3

LA JONQUERA:Dani, Yaya (Bruno Müller, 66’), Ivan (Stivens, 54’), Abde (Steven García, 73’), Diarra, Carlos, Alaminos, Luis Daniel (Arnau, 46’), Vinicius, Deni i Maru (Comaleras, 83’).FE GRAMA:Caleb, Michel, Juan Carlos, Peña (Lucas, 66’), Rojas, Rosillo, Peris (Bruno, 66’), Cristóbal, Marçal (Angel, 79’), Éric i Édgar (Soler, 37’).GOLS:0-1 (12’) Cristóbal. 0-2 (40’) Peris. 1-2 (75’) Bruno Müller. 1-3 (91’) Bruno.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:Als locals Luis Daniel, Yaya, Abde, Stivens i Diarra; i al visitant Éric.COMENTARI:En el primer partit com a local d’aquesta temporada, l’equip de Mario Fernández no va poder aturar una gran Fundació Grama, que es va avançar abans del primer quart d’hora i va posar molt costa amunt la remuntada fronterera amb el segon gol just abans del descans. En la segona meitat la Jonquera va apujar el nivell, i Bruno Müller va donar vida als seus, que tenien marge de temps per empatar, però amb l’equip llançat a l’atac els visitants van acabar sentenciant.