2a divisió FEF

Una derrota poc habitual

Àmplia. El Llagostera va perdre per tres gols de diferència com a local després de gairebé cinc anys, quan el Mallorca el va golejar per 1-4 a segona A

El Llagostera va perdre en l’últim partit de lliga a casa contra el Vila-real B (0-3). Si bé per joc i ocasions els llagosterencs no es mereixien perdre per una diferència tan àmplia, l’ensopegada contra el líder i únic conjunt que ha aconseguit el ple de triomfs en les primeres quatre jornades ha estat la derrota més voluminosa dels últims cinc anys com a local. I és que, tot i baixar en dues ocasions en les últimes quatre temporades, l’equip gironí no havia perdut mai davant la seva afició per més de dos gols de diferència, una dada que demostra que, tot i la darrera garrotada contra el filial groguet, el Llagostera sempre ha estat un os dur de rosegar quan ha jugat al seu propi terreny de joc –en aquest interval de temps va jugar a l’estadi Palamós-Costa Brava i des de fa tres cursos torna a jugar al municipal.

El darrer precedent

Tot i que va ser en la novena jornada de lliga a segona A, l’última derrota del Llagostera a casa per més de dues dianes fins dissabte passat va comportar la destitució de Santi Castillejo com a tècnic llagosterenc. El 19 d’octubre del 2014, el Mallorca va golejar els gironins per 1-4 en un matx marcat per la bona actuació d’un jove Asensio cridat a ser una estrella. Sumar un punt de dotze de possibles i encadenar dues derrotes com a local va fer decidir Oriol Alsina, llavors director esportiu, a posar a la banqueta Lluís Carrillo, tot i que la responsabilitat va recaure en Òscar Álvarez i el mateix Alsina.

En el curs del descens a segona B, el Llagostera només va perdre cinc partits a Palamós, però el mal bagatge a fora el va condemnar. En el del descens a tercera, el curs 2017/18, ja al municipal, set de les vuit derrotes com a locals van ser per la mínima i la campanya passada, de l’ascens al bronze, els d’Alsina només van perdre tres partits, l’últim feia ja set mesos.

2014/15 (2a A)
Llagostera-Saragossa 0-1
Llagostera-Sabadell 0-1
Llagostera-Mallorca 1-4
Llagostera-Racing 0-2
Llagostera-Betis 0-2
Llagostera-Girona 1-2
Llagostera-Albacete 2-3
Llagostera-Mirandés 0-1
2015/16 (2a A)
Llagostera-Osasuna 0-2
Llagostera-Tenerife 0-2
Llagostera-Ponferradina 0-1
Llagostera-Leganés 0-1
Llagostera-Girona 0-1
2016/17 (2a B)
Llagostera-Barça B 0-2
Llagostera-Alcoià 1-2
Llagostera-Mallorca B 0-1
Llagostera-Lleida Esp. 0-1
2017/18 (2a B)
Llagostera-Alcoià 0-1
Llagostera-Ebre 1-2
Llagostera-Formentera 0-1
Llagostera-Sabadell 0-2
Llagostera-Hèrcules 0-1
Llagostera-Lleida Esp. 2-3
Llagostera-Badalona 1-2
Llagostera-Ontinyent 1-2
2018/19 (3a)
Llagostera-Ascó 1-3
Llagostera-l’Hospitalet 0-1
Llagostera-Sant Andreu 1-2
2019/20 (2a B)
Llagostera-Vila-real B 0-3

TRIST RECORD

L’última derrota a casa per més de dos gols va ser la fi de l’etapa de Santi Castillejo

DADA MERITÒRIA

El Llagostera no havia perdut per més de dos gols a casa en els últims quatre cursos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)