Girona

Alcalá es queda a casa

La llista. Unzué fa descansar el murcià, protagonista involuntari en els dos partits a fora, i Aday, que s’afegeixen a les baixes forçades de Stuani i Jairo

Juan Carlos Unzué, que va fer tres canvis en l’onze inicial a Cadis, ja tenia previst remoure l’equip 72 hores després del duel al Carranza. I els moviments no s’acaben amb els forçats, per la sanció de Cristhian Stuani i la lesió al turmell de Jairo Izquierdo, sinó que el tècnic va decidir deixar fora de la convocatòria un parell de titulars més al Carranza. L’absència d’Aday Benítez era força previsible, tenint en compte que es va passar bona part de la temporada passada en blanc i ha acumulat molts minuts, però la de Pedro Alcalá crida més l’atenció. El protagonista involuntari en els dos partits a camp contrari, amb un autogol a Albacete i un altre dissabte a casa, veurà des de casa l’Almeria-Girona d’aquest vespre. “Tenia la idea més o menys preestablerta per la despesa acumulada. Alcalá havia jugat molt, també en pretemporada, i he entès que, dels que tinc al darrere, era qui havia de descansar, més enllà del rendiment en els partits”, va argumentar l’entrenador del Girona. Amb Ignasi Miquel lesionat, Jonas Ramalho –sense participació en les cinc primeres jornades– té tots els números d’acompanyar Juanpe a l’eix de la defensa, tot i que Unzué també ha citat Santi Bueno. L’uruguaià s’estrena en una convocatòria del Girona, com també els laterals Jordi Calavera i Brian Oliván.

A més de l’entrada de Bueno, Calavera i Oliván, Unzué recupera el davanter Marc Gual, descartat per viatjar al camp del Cadis. El badaloní, de fet, aspirar a entrar directament a l’onze inicial, aprofitant la baixa de Cristhian Stuani. L’alternativa és Jonathan Soriano, que dissabte va disputar els primers minuts amb la samarreta del Girona. “Soriano podria jugar perfectament de titular, però no sabem si està a punt per aguantar els 90 minuts. Venia d’una altra lliga, d’un altre ritme, i està en aquest procés, que amb il·lusió i ganes sempre s’avança”, va assenyalar Unzué. En l’alineació inicial, hi haurà quatre canvis assegurats, i se n’hi podria afegir algun altre, cosa que provocarà la major sacsejada de l’onze que ha fet Unzué durant la temporada.

Santi Bueno, Calavera i Brian Oliván entren per primer cop en una convocatòria
Marc Gual, descartat a Cadis, torna i aspira a ser titular en punta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)