El Girona fa un altre pas en fals (3-1)

2a divisió A. L’equip d’Unzué encadena al camp de l’Almeria la segona derrota en la lliga i s’allunya dels llocs de privilegi

El Girona ha encadenat al camp de l’Almeria la segona derrota en la lliga (3-1) en un altre mal partit del conjunt de Juan Carlos Unzué, que s’allunya de la zona de privilegi de la classificació. Unzué, tal com ja havia anunciat, ha revolucionat l’equip, amb set canvis respecte a l’onze inicial que va jugar dissabte a Cadis, i ha rescatat l’esquema amb tres centrals. L’equip, però, ha fet una primera part molt decebedora, sense cap argument per a l’esperança. Lent i previsible, no ha tingut profunditat i només ha fet una rematada amb intenció, de Marc Gual (28’). L’Almeria, en canvi, ha trobat molta facilitat per marcar l’1-0, en una centrada des de la dreta que Sekou Gassama ha rematat amb autoritat amb el cap (12’). Tot i jugar amb tres centrals i dos laterals, els gironins han tingut problemes per frenar els jugadors ofensius de l’Almeria, que no ha patit gens en tota la primera meitat.

El Girona ha tret petroli d’una de les primeres arribades. Una progressió de Mojica per la banda esquerra ha estat l’origen de l’1-1. Marc Gual ha recollit el refús curt del porter René i ha marcat el seu primer gol en la lliga (56’). L’Almeria, però, ha tornat a pressionar i ha trobat el premi en jugada llarga que ha començat amb una rematada de Gassama rebutjada entre el pal i Juan Carlos. El Girona no l’ha sabut treure, i Lazo ha fet el 2-1 (76’). I un penal polèmic per una agafada entre Juanpe i Sekou Gassama ha significat el 3-1, obra del davanter de Granollers, a més de l’expulsió del defensa canari (83’). El Girona ja no ha tingut esma per fer res més.