Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Sé que depenc dels resultats, però també que confiaran en mi”

Malgrat no haver-hi alarmes enceses, estar al comandament d’un transatlàntic com és el Girona, que ha de pujar a primera tant sí com no, sempre és una pressió afegida. I amb un 0 de 6 de llosa, més. Fins i tot podria jugar en contra de Juan Carlos Unzué el fet que la paciència que el club va tenir amb Eusebio –va disposar de crèdit il·limitat tot i haver perdut nou dels últims deu partits– possiblement no la tingui aquest any amb ell. O sí. “Tinc molt clar que depenc dels resultats i que tenim moltes coses a millorar, però també sé que la gent que ha confiat en mi i en aquests jugadors ho continuarà fent”, va comentar el tècnic. “Això [que la corda es trenqui pel punt més feble, que sol ser l’entrenador] és part d’aquesta història i no és una cosa que m’amoïni. El que de debò em preocupa és treballar cada dia per intentar millorar el rendiment d’aquest equip”, hi va afegir.

Unzué sap que el partit d’avui és molt important per diverses raons. Trencar el 0 de 6 n’és una, i que els de dalt no s’escapin encara més, una altra. “A tots ens agradaria tenir sis punts més, però la distància que hi ha respecte als de dalt no és de cap manera irreversible, queda molt de camí i som a temps de tot. I encara més en una segona divisió de nou tan igualada.” A Unzué no li agrada gaire agafar un equip que vingui d’una victòria –Las Palmas va celebrar dijous el primer triomf–. “Però això és un factor que no podem controlar. També tenim l’avantatge d’haver tingut dos dies més de descans. Per això, i encara amb més motiu, hem d’intentar imposar un ritme alt.”

Unzué també va admetre que té arguments per ser positiu. “Hem fet un 7 de 9 a Montilivi en tres partits complicats.” També està convençut que el Girona allargarà aquesta ratxa: “No en tinc cap dubte. Ni d’això ni de la resposta de la gent, que estarà amb l’equip. Es tracta de guanyar i d’aconseguir que en sortim tots satisfets, tant els que estem a dins com l’afició.” Segons el tècnic, Las Palmas serà un altre os dur de rosegar: “Sempre m’ha cridat l’atenció el tipus de jugadors que fa sortir al camp, de qualitat, bons tècnicament, amb desequilibri. I ho ha barrejat amb jugadors amb molta experiència, com Lemos, Mantovani, Viera i Rubén Castro, malgrat que aquest últim serà baixa. Amb Setién intentaven elaborar més des del darrere i amb Mel acceleren més a camp rival. Però són sempre un equip agressiu i organitzat.”

LA LLEI DELS TÈCNICS

“Em preocupa treballar per intentar millorar el rendiment, no el que pugui passar amb mi”

EL PARTIT D’AVUI

“Ens trobem amb un rival que ve de guanyar, però ens beneficia haver tingut més descans que ells”

LAS PALMAS

“Combina joves jugadors que tenen qualitat i molt d’atreviment amb futbolistes experimentats”

7 DE 9 A MONTILIVI

“Hem de fer un partit que deixi tothom content, tant els que estem a dins com els aficionats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)