2a divisió FEF

El Llagostera resisteix fins al minut 83

2a divisió B. Un gol de l’Atlètic Llevant a les acaballes provoca la segona derrota consecutiva dels d’Oriol Alsina, que havien merescut l’empat

at. llevant 1 llagostera 0

ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas, Pereira, Joan, Arturo (Ontiveros, 72’), Nacho (Blesa, 78’), Martínez, Rubén, Sandoval (Fernández, 64’), Eliseo, Bernal i Chuma.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Aimar (Kuku, 87’), Noel, Bigas, David García, Juvanteny (Lledó, 87’), Sergio Cortés, Gil, Maynau (Nahuel, 70’) i Sascha.GOLS:1-0 (83’) Joan.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Sandoval, Nacho, Artuuro, Eliseo i Blesa; i als visitants Aimar, Juvanteny i Bigas.T.V.:cap.

Quan es diu que a segona B cada punt val or és per coses com les que ahir va viure el Llagostera. I és que quan el final del partit ja es deixava veure a l’horitzó amb un empat a zero al marcador l’Atlètic Llevant va donar un cop de gràcia al partit amb un xut de Joan des del balcó de l’àrea. Va ser l’1-0 amb què va acabar el partit, la segona derrota consecutiva dels llagosterencs, que van veure com se’ls escapava de les mans un punt que havien treballat des del minut u i que, en gran part, mereixien.

Futbolísticament, no va ser un partit brillant del Llagostera. Però el guió va ser el que van voler perquè més li interessava. Els locals van deixar clar que per qualitat manaven ells, però els gironins això no els va intimidar. Tot i que l’Atlètic Llevant va tenir la iniciativa del partit pràcticament des del primer minut el Llagostera no va estar incòmode. De fet, les millors ocasions del partit segurament les van tenir els blau-i-vermells. La primera del partit la va tenir Noel, en una rematada de cap que gairebé sempre hauria acabat amb el 0-1 al marcador però que va topar amb una intervenció excel·lent del porter Cárdenas (11’). La segona ja va ser en la represa, quan Sergio Cortés ho va provar amb un bon xut que va sortir molt a prop del pal (54’). Immediatament després va arribar la tercera, amb un xut de falta de Maynau que es va estavellar al travesser. I l’última va arribar en l’última jugada del partit, quan Sascha va estar a punt de firmar l’empat amb un cop de cap que Pereira va treure de la línia. I és que tot i estar sotmesos al domini local, cada vegada que el Llagostera sortia a l’atac ho feia amb perill. El gol, però, no va arribar.

Massa càstig

Si la pilota no volia entrar a la porteria rival la consigna dels llagosterencs era clara, que no entrés a la seva. I ho va fer bé. L’objectiu era deixar la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada. Amb el pas dels minuts semblava que així seria, i és que a l’Atlètic Llevant li servia de poc tenir el control del partit. De perill sí que en va generar, però no va ser excessiu. En la primera part Marcos va intervenir molt segur per evitar el gol en un xut des de la frontal de Sandoval i Bigas va evitar una rematada dels visitants quan el gol semblava cantat. Mentre que en la segona, més enllà d’un intent de Sandoval, el sistema defensiu del Llagostera va funcionar encara més bé i no va concedir absolutament res als locals fins que va arribar el gol de Joan que va decidir el partit en el minut 83.

Hem tingut ocasions per obrir el marcador en la primera i la segona part. El resultat és injust, però no ens hem rendit
Avui hem avançat en l’estratègia. Si seguim amb aquesta mentalitat i valentia sumarem molt
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Bigas i Cortés s’estrenen en l’onze inicial

El tècnic Oriol Alsina va decidir moure l’equip després de la derrota de dissabte passat contra el Vila-real B (0-3). El d’Arenys, en concret, va fer quatre canvis. Lucas Viale, Adri Lledó, Nahuel i Èric Jiménez van ser els sacrificats i en el seu lloc van entrar Crespo, Juvanteny, David Bigas i Sergio Cortés. Per als dos últims la d’ahir va ser la primera titularitat de la temporada, i és que fins ahir només havien jugat estonetes. Bigas havia participat cinc minuts, mentre que Cortés ho havia fet 36 repartits en dos partits. Amb els canvis, Alsina va situar a l’eix de la defensa Aimar i Noel, mentre que Maynau, que fins ahir era un fix al lateral esquerre, va jugar a Bunyol en posició d’extrem.