Girona

Una setmana molt patida

Tothom puntua. El Girona, amb tres punts gràcies a la victòria contra Las Palmas, tanca set dies amb tres partits que no han reportat cap ple de 9 punts ni cap zero entre tots els equips

Els equips de segona A van tancar el cap de setmana passat una sèrie de tres jornades en només set dies. Entre els 22 conjunts de la categoria, cap va aconseguir el ple de nou punts –ni el Saragossa ni el Fuenlabrada el ple de sis, després de jugar dos partits per culpa d’un brot alimentari que va afectar diversos futbolistes de l’equip madrileny–, i cap bloc s’ha quedat sense puntuar, un fet que denota la competitivitat que hi ha habitualment a plata. Pel Girona, l’inici de la setmana va ser nefast, amb dues derrotes consecutives a domicili contra el Cadis (2-0) i l’Almeria (3-1) i amb l’equip deixant una sensació dolenta i inofensiva. El triomf a Montilivi contra Las Palmas va impedir als jugadors dirigits per Juan Carlos Unzué ser un dels equips que no han aconseguit cap victòria en la setmana densa de partits. L’Extremadura, l’Oviedo, el Mirandés, el Màlaga, l’Sporting i el Deportivo són els sis equips que han acabat la sèrie de tres partits sense triomf, un fet que els ha situat a tots a la part baixa de la classificació. El cas més especial és el del Dépor, que ha estat l’únic que ha comptabilitzat els seus enfrontaments amb empat, per tant, els gallecs són també un dels nou conjunts que han acabat invictes la setmana. Junt amb la plantilla dirigida per Anquela, l’Almeria, l’Alcorcón, l’Elx, el Lugo, el Rayo Vallecano, la Ponferradina, el Numància i el Saragossa van ser els equips invictes en l’atapeïda fase del calendari, que viurà una situació calcada la setmana vinent amb una nova jornada intersetmanal.

El bon rèdit de punts ha consolidat a la part alta equips com l’Almeria –es va convertir en el nou líder després de vèncer el Girona dimarts– o en la meitat alta de la taula a l’Albacete o l’Alcorcón. Pel Girona, els tres punts sumats l’han descavalcat de les posicions de play-off de les quals ara es troba a dos punts i l’han allunyat de l’ascens directe dels tres als sis punts.

BALANÇOS

Nou equips han acabat la setmana invictes i sis no han pogut aconseguir cap victòria

DOS PARTITS

El Saragossa i el Fuenlabrada van ajornar el matx per culpa d’un brot alimentari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)