Girona

“No hi ha millor exemple que Granell”

Les crítiques expressades diumenge per diversos aficionats cap a Àlex Granell han causat malestar al vestidor del Girona. Juan Carlos Unzué va reconèixer que l’havien sorprès els xiulets: “Una mica sí, si he de ser sincer. Entenc que és un jugador de la casa i que si algú pot mostrar tota la identitat que té en aquest equip és ell. No hi ha millor exemple que ell. Pel que fa, per com es comporta i pel que diu.” El tècnic defensa que Granell s’ha acabat quedant tot i tenir ofertes per marxar i està convençut que el gironí superarà aquest moment: “A mi em va sorprendre, però si algú no s’ha sorprès és ell. Ja té experiència, i en futbol sabem que estem exposats a això. Si l’Àlex és on és, és perquè s’ha aixecat de moments molt més difícils que aquest. Com deia Luis Aragonés, ajo y agua i a lluitar.”

Interrogat per si l’afició és més exigent perquè va esgotar el curs passat la paciència, Unzué va indicar: “Això és subjectiu. Segur que si ho preguntem als aficionats, trobarem de tot. Nosaltres, per condicionar el seu estat d’ànim, hem d’intentar jugar cada dia una mica millor, ser cada dia més eficients i anar guanyant partits. No hi ha altra medecina.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)