Girona

Un bon lloc per arreglar-ho

El Girona aspira a resoldre la inoperància com a visitant i a marcar un cop d’efecte contra un altre dels candidats clars a lluitar per l’ascens a primera (18h)

Millorar les prestacions ofertes fins ara s’entreveu fonamental per sortir somrient d’El Alcoraz

L’Osca voldrà acaparar la pilota i el Girona, discutir-li el domini

El Alcoraz és el lloc de cita aquesta tarda (18 h) per a dos equips de classe alta que són a totes les llistes d’aspirants a pujar a primera divisió, la categoria de la qual es van haver d’acomiadar fa quatre mesos. Superades set jornades, els uns i els altres han anat verificant les dificultats de la categoria i acumulen tres derrotes. Tots dos tenen avui un senyor examen, que per al Girona és doble, no només perquè té dos punts menys que l’Osca, sinó sobretot perquè necessita resoldre la inoperància que ha mostrat com a visitant. I com que tota prova és una oportunitat, els blanc-i-vermells saben que sorprendre l’Osca seria una manera ideal i contundent de trencar una sequera com a visitant que, en una lliga de 22 equips, comparteix només amb l’Oviedo, cuer amb dos punts.

Ni en les victòries, el Girona no ha fet cap partit rodó i convincent durant els 90 minuts. És un equip en procés de creació amb el condicionant, reconegut sovint per Unzué, que no hi ha temps per perdre. I si fins ara hi ha hagut imatges pobres, sobretot les ofertes a camp contrari, avui fa la sensació que si no hi ha una millora contundent, poca cosa a pelar tindrà l’equip a El Alcoraz. L’Osca ha perdut tres partits, tots per la mínima, però sovint per falta d’encert, després de col·leccionar un bon grapat d’ocasions. Res a veure amb els gironins, que han trobat a faltar més fabricació de perill malgrat tenir jugadors plens de talent per assortir o col·laborar amb Cristhian Stuani, l’executor infal·lible, que ha marcat cinc dels set gols de l’equip. Dos dels homes de segona línia amb capacitat de fer mal tornen avui a l’escenari on van tenir un pes capital. A Samu Saiz, la visita especial li arriba en bon moment, després de tenir contra Las Palmas el protagonisme que Unzué li estava limitant en les primeres jornades. Àlex Gallar viurà l’estranya sensació d’enfrontar-se amb l’equip que va defensar fins superada la primera jornada, en què un gol seu va donar els tres punts a l’Osca.

Amb l’exentrenador del Rayo Míchel Sánchez, relleu de Francisco, l’Osca té la idea clara de sotmetre el rival a partir de la possessió de la pilota. La idea és que el Girona li discuteixi el domini, perquè el perfil de plantilla és també per tenir-la, tot i que els d’Unzué han fet més mal quan menys pilota han acaparat.

ZERO PUNTS

Només l’Oviedo, cuer, i el Girona han sortit de buit de tots els duels a camp contrari

FACTOR EMOCIONAL

Samu Saiz i Àlex Gallar tornen a Osca amb ganes de ser un factor diferencial

PER LA MÍNIMA

L’equip de Míchel també ha perdut tres partits, en què ha pagat la falta d’encert
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)