2a divisió FEF

La falta d’encert i els pals eviten que l’Olot esgarrapi punts a la Nucía (2-1)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han neutralitzat una diana matinera de Javi Cabezas (5’) a través de Natalio (24’). Encara en el primer temps, Pedraza ha establert el 2-1 definitiu (36’)

L’Olot ha perdut al camp de la Nucía (2-1). Els garrotxins han pogut neutralitzar una diana local matinera gràcies a l’estrena golejadora de Natalio, però Pedraza, encara al primer temps ha establert el 2-1 definitiu. En la segona part, els olotins han tancat a la Nucía al seu camp però, o el porter Òscar Fornés, o el pal, o la defensa han impedit que el marcador es mogués.

El partit no ha començat bé pels interessos de l’Olot, ja que tot just en el minut 5, Javi Cabezas ha avançat a la Nucía. Una bona combinació entre Juanan i Morgado ha acabat amb una centrada d’aquest al segon pal que Cabezas ha rematat amb facilitat.

El gol ha despertat als de la Garrotxa, que han començat a carburar i trepitjar terreny contrari. En el 24’, una passada d’Eloi Amagat a l’espai ha habilitat Natalio, que ha retallat al seu marcador i ha superat Òscar Fornés, estrenant-se com a golejador amb la samarreta olotina.

L’Olot s’ha trobat còmode amb l’1-1, però després d’un corner servit per Fofo, Pedraza ha fet el 2-1 amb el cap, un cop dur per als de Raúl Garrido.

En la segona part, l’Olot ha estat el clar i únic dominador. Els garrotxins han gaudit de múltiples ocasions –Carles Mas, Hèctor Simón i Natalio ho han provat amb el cap– i en el 60, en una triple rematada, els olotins han topat amb Fornés i el pal, en la millor opció de totes.

En el tram final, els olotins han intentat pressionar de nou i tancar als locals però no ha tingut prou encert en l’última passada i en la rematada. De fet, Kilian Grant ha tornat a topar amb el pal en el temps afegit.