Girona

Borja torna a escena

Llista idèntica. Unzué ha citat els mateixos divuit futbolistes que van viatjar a Osca, però la gran novetat serà el retorn del madrileny a l’onze

Tot i les males sensacions de l’equip en el duel contra l’Osca, amb les baixes encara per lesió d’Ignasi Miquel, Jairo Izquierdo i Pablo Maffeo –aquests dos últims estan en l’última etapa de la recuperació i podrien estar a punt per jugar diumenge contra el Racing de Santander–, el tècnic Juan Carlos Unzué ha decidit no canviar gens ni mica la llista de convocats. Els mateixos 18 que es van vestir de curt a El Alcoraz estaran avui a disposició del navarrès en el duel contra el Deportivo.

Tot i que la convocatòria sigui la mateixa, hi hauria d’haver una sorpresa de màximes dimensions perquè no hi hagi canvis en l’onze inicial. Primer perquè alguns dels protagonistes en els últims partits han decebut, com podrien ser els casos d’Àlex Gallar i Jozabed, que han encadenat titularitats però que avui podrien començar el partit a la banqueta. I segon, perquè Borja García torna per demanar pas. El madrileny va rebre un cop al camp del Cadis, només va poder jugar uns minuts al camp de l’Almeria i va quedar fora de la llista per rebre Las Palmas. Al camp de l’Osca Unzué el va convocar assegurant que estava per jugar, però si no va trepitjar la gespa ni un minut, alguna molèstia encara hi devia haver. Això sí, Borja García apunta avui a ser la gran novetat a l’onze inicial del navarrès, i amb ell el Girona recupera alegria en el joc; els millors minuts del curs han estat amb ell al camp en perfectes condicions. L’altra novetat en l’alineació podria ser Gual, que ha complert com a revulsiu en els últims partits.

Mojica torna a una llista de Colòmbia

El carriler colombià és una de les novetats en la llista de 24 del seleccionador Carlos Queiroz per als partits que Colòmbia jugarà contra Xile i Algèria el dissabte 12 d’octubre a Alacant, i el dimarts 15 a França, respectivament. D’aquesta manera Mojica, que no juga amb la selecció colombiana des del mundial –just després es va fer la greu lesió al genoll–, es perdrà el partit del Girona contra l’Elx que es disputarà el dissabte 12 a les 12 del migdia. La seva baixa s’afegeix a la de Cristhian Stuani, que fa uns dies ja va entrar en la llista de convocats de la selecció uruguaiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)