Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“El canvi és en agressivitat i anar endavant sense por”

El primer triomf a fora va arribar amb un resultat contundent. “Potser la sensació des de fora o des de dalt ha estat de superioritat clara, però des de la banqueta sé que el que hem fet ha costat molt d’esforç, treball i intensitat. Hem aconseguit que el Racing no es trobés còmode, també hem estat efectius en la primera arribada, i crec que sí que hem estat molt millor en la primera part”, va explicar Unzué. “En la segona, al principi ens ha costat més, ens han fet endarrerir i potser ens han fet dubtar de si notaríem el cansament. Hem patit junts i potser quan més difícil ho teníem, hem aconseguit el segon gol. Això ens ha donat molta tranquil·litat i segur que mentalment a partir del 0-2 ja no notàvem cansament”, va resumir.

L’entrenador del Girona estava convençut abans de rebre el Deportivo que l’equip faria un pas endavant. En quatre dies, sis punts i una millora significativa, amb una proposta més definida. “El canvi ha estat, sent sincer, en aquest punt d’agressivitat, en anar endavant sense por i assumir certs riscos. Potser en aquesta idea d’equilibrar tots els conceptes, l’equip s’havia posat massa enrere en alguns partits”, va explicar el tècnic. “Hem trobat el punt d’equilibri entre la capacitat de construir d’una manera una mica més directa, duent l’equip a camp rival, i la de més combinació. Alternant-les, aconseguirem que els rivals tinguin una mica més de dificultat i dubtes.” Interrogat per si s’havien tret un pes del damunt, va dir: “Segur que una mica hi ajuda, perquè quan et repeteixen els resultats t’acabes creient que potser és veritat que no som capaços, i no és així. Tant dijous com avui hem fet passos endavant. I els resultats faran créixer l’autoestima i segur que els jugadors s’atreviran a fer més coses.” Un dels que més brilla és Borja, molt a prop de Stuani. “No vull un Borja venint a agafar la pilota als pivots. Ho pot fer i pot ser molt espectacular, però poc transcendent. A un jugador de la seva qualitat el necessitem més a prop de la porteria.” Unzué també va valorar l’estrena com a golejadors de Gumbau i Granell. “Stuani és molt important i ens està ajudant molt, i no només amb gols. Pressionant més amunt, és el primer beneficiat. Però no li podem donar tota la responsabilitat del gol.”

EL PAS ENDAVANT

“Combinant el joc directe per dur l’equip al camp rival amb el d’elaboració els creem dubtes”

LA SUPERIORITAT

“Hi hem posat molt d’esforç, treball i intensitat, i hi ha hagut un moment que hem patit junts”

ELS GOLEJADORS

“Stuani és molt important i la proposta li va bé, però no li podem donar tota la responsabilitat”

Iván Ania: “Han estat superiors”

L’entrenador del Racing va reconèixer “la superioritat” del rival. “El Girona no necessita que li concedeixis res, i dos dels gols són evitables”, va explicar Iván Ania, que va lamentar el 0-1 tan aviat. “I després del pal, en el nostre millor moment, ha arribat el 0-2 i s’ha acabat el partit.” El tècnic del Racing va admetre que l’equip crea més perill quan juga a camp contrari que a El Sardinero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)