Girona

Jozabed, tres setmanes

Baixa. El migcampista, que encadenava cinc partits de titular, es va fer a Santander una lesió muscular a l’adductor llarg de la cama dreta

Juan Carlos Unzué no podrà disposar de Jozabed en el partit de dissabte contra l’Elx, en el de la setmana vinent al camp de l’Oviedo ni, gairebé segur, en l’últim partit del mes contra l’Alcorcón, i és que el migcampista de Mairena del Alcor es va fer una lesió muscular a l’adductor llarg de la cama dreta en el partit contra el Racing que va provocar que fos substituït per Jairo. D’aquesta manera Jozabed veurà trencada la continuïtat que li ha donat el tècnic navarrès en les últimes setmanes, i és que després de no haver participat gairebé gens en les primeres cinc jornades –només uns minuts contra el Màlaga– l’andalús encadenava ara cinc titularitats, i els dos últims partits els havia jugat escorat a la banda esquerra. Jozabed s’uneix a la infermeria a Ignasi Miquel, Samu Saiz i Maffeo, tot i que el carriler podria rebre l’alta aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)