Girona

Alliberat i disponible

Jugarà contra l’Elx. Com va passar fa un mes, Stuani no pot viatjar amb l’Uruguai a causa del judici que investiga el presumpte partit arreglat entre el Llevant i el Saragossa del curs 2010/11

Es repeteix la història. Com ja va passar fa un mes, en data d’aturada FIFA, Cristhian Stuani queda alliberat de viatjar amb la seva selecció, l’Uruguai, per als amistosos internacionals que havia de disputar, aquesta vegada, contra el Perú el dia 12 a Montevideo i el 16 a Lima. El motiu és el mateix: el davanter no pot desplaçar-se a causa del judici que investiga el presumpte partit arreglat entre el Llevant i el Saragossa del curs 2010/11, en què és un dels acusats i que està tenint lloc durant les darreres dates a València, i per tant podrà jugar amb el Girona aquest cap de setmana. Va anunciar-ho ahir l’Associació Uruguaiana de Futbol (AUF) amb una nota, al migdia, i va confirmar-ho després el club gironí: “En les últimes hores hem rebut la notificació que no podrem comptar amb Stuani a causa de temes personals que té a Espanya. Per aquest motiu el futbolista no participarà en els amistosos en data FIFA contra el Perú”, va dir l’ens sud-americà. “El davanter estarà a disposició d’Unzué per jugar el partit de dissabte a Montilivi contra l’Elx”, va completar més tard el Girona en un altre comunicat.

D’aquesta manera, el conjunt blanc-i-vermell s’assegura la presència del seu golejador per les dues properes cites, contra l’Elx i també la del diumenge següent, dia 20, al Carlos Tartiere contra l’Oviedo, a la qual l’ariet hauria arribat amb el cansament acumulat pels viatges i justet d’entrenaments amb el grup. L’última vegada que van calcar-se els fets i Stuani va ser alliberat d’anar amb l’Uruguai amb el judici a l’horitzó, l’equip gironí se’n va beneficiar enormement, ja que amb un hat-trick va fulminar el Rayo Vallecano (3-1). I és que el rendiment del 7 aquesta temporada torna a ser espectacular. Convertit en referent de l’equip i ídol de l’afició, després d’acumular 40 gols amb l’elàstica blanc-i-vermella en dues temporades a primera, va decidir quedar-se a segona tot i tenir ofertes, i a punt de fer 33 anys no s’atura. De moment, aquesta campanya, que la va començar lesionat amb problemes musculars que el van obligar perdre’s els dos primers partits, suma set dianes en set jornades disputades, i ha marcat en cinc d’aquestes, i en quatre ha estat l’autor del gol de la victòria. “Estic content, aportant els gols que l’equip necessita. Sé que puc millorar les meves xifres, i això és el que intentaré sempre en cada partit”, va manifestar el charrúa la setmana passada.

Mojica, amb Colòmbia

El lateral esquerre serà l’única baixa del Girona per compromisos internacionals. El cafetero ja no va tornar de Santander amb l’equip i va marxar directament cap a Madrid per integrar-se amb Colòmbia, que juga dissabte al Rico Pérez d’Alacant contra Xile i dimarts, dia 15, contra Algèria al Pierre- Mauroy de Villeneuve d’Ascq (França). Mojica tornarà a posar-se la tricolor més d’un any després.

LA DADA

3
dianes
va fer Stuani contra el Rayo fa un mes, un duel que va poder jugar després de ser alliberat.

REFERENT ABSOLUT

L’ariet ‘charrúa’ segueix sent fonamental en el Girona: suma set gols en set partits
(JORN. 3) Girona-Màlaga 1-0
Va tornar després de no jugar les dues primeres jornades per lesió i ho va fer amb el gol del triomf.
(JORN. 4) Girona- Rayo 3-1
Va poder jugar el partit perquè no va poder viatjar amb l’Uruguai i va impulsar al Girona amb un ‘hat-trick’.
(JORN. 5) Cadis- Girona 2-0
Va ser víctima del mal joc de l’equip i amb prou feines va intervenir. Va ser expulsat en el minut 89 per doble amonestació.
(JORN. 7) Girona- Las Palmas 1-0
Va reaparèixer després de la jornada de sanció per l’expulsió i va decidir amb un gol de penal.
(JORN. 8) Osca-Girona 2-0
Va participar poc en el joc en un partit en què l’equip va oferir una pobra versió.
(JORN. 9) Girona- Dépor 3-1
Va completar una actuació rodona sentenciant l’enfrontament amb el tercer gol.
(JORN. 10) Racing- Girona 0-3
Va encarrilar el partit, en els primers compassos, apareixent puntualment dins l’àrea per fer el primer.

EL COMUNICAT DE L’AUF

Per aquest motiu el futbolista no participarà en els amistosos en data FIFA contra el Perú
Hem rebut la notificació que no podrem comptar amb Stuani a causa de temes personals que té a Espanya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)