Girona

Victòries d’acceleració

Pedro Alcalá. El central afirma que els triomfs contra el Deportivo i el Racing demostren que el Girona està en el bon camí, i que encadenar-ne un tercer seria “l’embranzida” que necessiten

El central Pedro Alcalá va parlar després de la sessió ahir a La Vinya de la importància del 6 de 6 després de les victòries contra el Deportivo i el Racing i de l’oportunitat que té l’equip per fer l’acceleració encara més visible aquest dissabte contra l’Elx. “És un bon repte, perquè enllaçar un tercer triomf seria l’embranzida que necessitem”, va dir el central de Mazarrón. “L’equip està cada dia millor. No només quant a resultats. Al cap i a la fi, hi ha molts jugadors que són nous, i també el cos tècnic. Tot s’ha d’anar acoblant i tot necessita el seu temps”, va afegir-hi.

Alcalá ja ha deixat enrere la malastrugança dels gols en pròpia porteria, que van costar cars tant a Albacete com a Cadis. “Són coses que passen. I els defenses, per la nostra situació al camp, hi estem més exposats que altres futbolistes. Però són circumstàncies. Potser et passes deu anys sense fer-te cap gol i en menys d’un mes te’n fas dos”, va raonar el defensa, que va desvincular l’autogol al Carranza de la desaparició sobtada de la convocatòria per al partit a Almeria, tres dies després. “El mister va parlar amb mi i amb altres jugadors com Aday que ens donaria descans. No hi va tenir ben res a veure”, va assegurar.

El Girona ha començat a treure el cap en la zona noble, tot i que està immers en un trànsit molt dens. “Ja sabem com és la segona A perquè hi hem jugat i hi tenim experiència. Ni l’Elx ni cap rival ens ho posarà fàcil. A segona A, qualsevol equip et pot pintar la cara i et pot fer molt mal”, va comentar el futbolista, que veu que el Girona ha fet un pas endavant les últimes jornades. “Estem afinant, fent una barreja entre un futbol més directe i de més combinació. Es el camí a seguir.”

LES REFLEXIONS DEL CENTRAL

Al final, tot s’ha d’anar acoblant perquè hi ha molts jugadors nous i el cos tècnic també ho és. Però la sensació és que cada dia l’equip està millor
Els dos autogols [Albacete i Cadis] són coses que passen. Soc defensa i hi estic més exposat. Potser en deu anys no te’n fas cap i en un mes, dos
L’Elx no ho posarà fàcil. Ni cap rival. A segona A, qualsevol equip et pot pintar la cara i fer-te mal
Pedro Alcalá
CENTRAL DEL GIRONA

“Tant de bo el judici de Stuani duri tota la temporada”

Cristhian Stuani es va entrenar ahir amb normalitat i podrà jugar el Girona-Elx de diumenge quan, en condicions normals, l’uruguaià hauria d’estar concentrat amb la seva selecció per jugar dos amistosos. Preguntat per la presència del pitxitxi aquest cap de setmana a Montilivi, el murcià no va poder ser més clar: “Stuani és un jugador determinant per a nosaltres. A veure si el judici dura tota la temporada i no se’n va enlloc”, va afirmar, enmig d’uns riures, el central de Mazarrón, conscient de la diferència entre disposar o no disposar de l’uruguaià, autor ja de set gols aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)