Girona

“Hem d’allargar les dinàmiques positives al màxim”

Girona. El tècnic de l’equip blanc-i-vermell ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà contra l’Elx a les 12.00 h a Montilivi

L’entrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, acaba de comparèixer davant els mitjans de comunicació en el marc de la prèvia del partit que enfrontarà al seu equip contra l’Elx, demà a les 12.00 h a l’estadi de Montilivi. El navarrès, com sempre, ha comentat diversos temes en la sala de premsa de l’estadi.

Canvis en els onzes

Tot i que en l’últim partit al camp del Racing no va fer canvis en l’onze respecte al duel contra el Deportivo, Unzué ha dit: “L’èxit del grup és de tots, no només dels que juguen. Faig sempre les alineacions pensant en els que crec que estan millor en cada moment”.

El rival

Com davant tots els equips de segona A, si el Girona no mostra una bona versió les opcions de perdre s’eleven molt: “L’Elx és un equip molt agressiu, amb pilota i sense. Tenen la capacitat de pressionar en camp rival i ser eficients també en defensa. Hem d’estar preparats i tenir, com a mínim el mateix nivell que a Santander o contra el Deportivo”, avisa Juan Carlos Unzué, que respecte a l’estil del seu equip ha afegit: “Hem de ser capaços d’alternar el joc de combinació i el directe. La idea és que puguem dominar tots els conceptes que es puguin produir en un partit”.

El moment de l’equip

Després de dues victòries consecutives, la plantilla del Girona sembla haver canviat la dinàmica i la mentalitat. El fet de situar-se en zona de play-off i a només dos punts de l’ascens directe segur que també ha estat important: “Hem d’allargar les dinàmiques positives al màxim i que quan arribi un resultat advers el sapiguem tallar aviat”, ha declarat l’entrenador del conjunt de Montilivi.

La convocatòria

El tècnic del Girona ha hagut de descartar obligatòriament a Ignasi Miquel i Jozabed, per lesió, i Mojica citat amb la seva selecció. A més, per decisió tècnica, tampoc hi són en la llista de divuit Calavera, Santi Bueno, Sebas Coris i el poter José Aurelio Suárez. Les gran novetats són Maffeo i Samu Saiz, recuperats de les seves lesions, i Brian Oliván.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)