Girona

Els retocs cantats

Els escollits. Unzué recupera Samu Saiz, Brian Oliván i Pablo Maffeo, que té tots els números d’ocupar el buit que deixa Mojica a l’onze

Les dues victòries seguides en quatre dies van arribar amb el mateix onze inicial, que Juan Carlos Unzué no podrà repetir avui perquè perd Johan Mojica, que té partit amb Colòmbia, i Jozabed, lesionat. Res fa pensar, però, que hi hagi gaires més retocs dels obligats, ara que l’equip sembla haver trobat el bon camí. “Estic content amb tots, fins i tot amb els que estan jugant menys. L’actitud és molt bona i els ho he fet saber. Els equips tenen èxit també si els grups són forts, si els que no juguen continuen entregant-se i obligant els que juguen a no abaixar el nivell”, raonava a la sala de premsa l’entrenador. “Anem tocant tecles i fent canvis per trobar el que veiem millor per al partit. Ara n’hem enllaçat dos amb la mateixa alineació, també condicionat pel fet que el primer va anar bé. És clar que al final utilitzaràs més uns jugadors que altres, però el comportament dels que juguen menys és clau per al resultat final”.

Respecte a l’últim onze, Unzué ha de cobrir els buits a l’esquerra. Al lateral, té tots els números de situar-s’hi Aday Benítez, que encadena quatre partits com a titular, els últims al costat dret. El moviment té sentit amb la recuperació de Pablo Maffeo, que s’ha perdut els dos últims partits però ja està a punt. L’alternativa seria fer entrar directament a l’onze inicial Brian Oliván, que no entrava ni a les convocatòries. “És dels que van arribar al final i no li vam poder donar minuts durant la pretemporada. Té molt bona actitud i segur que li arribarà l’oportunitat”, va afirmar Unzué sobre el jugador cedit pel Cadis. L’entrada a la llista de Brian Oliván és en detriment d’un altre lateral, Jordi Calavera, que s’afegeix a Coris, Bueno i el porter Suárez, descartats habitualment.

L’altre buit és a la zona esquerra de l’atac, on el tècnic ha col·locat Jozabed Sánchez, tot i que no té el perfil d’extrem. “Entén molt bé el joc, és intel·ligent i sap interioritzar el que vols que passi”, explicava de Jozabed el tècnic, que té diverses alternatives. Jairo Izquierdo –ja va reaparèixer a Santander un cop superada una lesió– i Àlex Gallar aspiren a ocupar el seu lloc natural a l’extrem, on també podria situar Samu Saiz, molt reclamat sempre per l’afició. El fet d’haver acabat de superar unes molèsties que li van impedir viatjar a Santander, però, minva les possibilitats del madrileny.

DE LA LLISTA

Elogia el rol dels que no juguen i difícilment farà més canvis dels dos obligats
Calavera, rellevat per Brian Oliván, s’afegeix a Coris, Bueno i Suárez com a descartats
Jairo, Àlex Gallar i Samu Saiz són candidats a cobrir la baixa de Jozabed
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)