Girona

“Aprofitaré totes les oportunitats”

Brian Oliván. L’últim jugador que ha debutat amb el Girona confia tenir protagonisme més enllà de les baixes

Amb Johan Mojica concentrat amb la selecció colombiana, Brian Oliván va viure contra l’Elx els seus primers minuts oficials amb la samarreta del Girona, a Montilivi. “Ja hi havia jugat amb el Cadis, però em va agradar molt. Tot i el resultat, estic molt content pel debut i per les sensacions, i espero que anem millor”, explica el lateral barceloní, fins ara molt apagat en una demarcació amb moltes peces. Maffeo és habitual a la dreta, Mojica a l’esquerra, i Aday es va alternant als dos costats, cosa que compromet les expectatives tant de Jordi Calavera –un sol partit, a Almeria– com del mateix Brian Oliván, que no es resigna. “Han anat jugant Maffeo, Mojica i Aday, però jo soc una persona molt ambiciosa. Si he vingut aquí és perquè realment crec que puc jugar. La meva intenció és entrenar-me per estar tan bé com pugui. Tot jugador vol jugar, i és el meu desig. Estar preparat per, quan el tècnic em doni l’oportunitat, poder-la aprofitar.”

Oliván no té cap dubte d’haver pres “la decisió correcta” fitxant pel Girona. “No n’he tingut cap dubte, des del primer moment. Estic molt content de poder estar aquí. Aprofitaré totes les oportunitats que tingui per fer-me un lloc a l’equip i jugar tant com pugui. He vingut per fer-me un lloc a la plantilla, per poder jugar com més millor, i és clar que confio poder tenir més minuts d’aquí endavant.” Curiosament, ha arribat cedit pel Cadis, protagonista d’una arrencada espectacular amb nou victòries en onze jornades. “El Cadis sempre fa ratxes molt bones, però no em sorprèn. És un equip molt complicat a segona A, molt competitiu i solidari. Li ha vingut tot de cara. Esperem que amb treball i esforç puguem apropar-nos a ells i estar a dalt en la lluita.”

Del tot adaptat

Oliván va arribar l’últim dia del mercat d’estiu, ja amb tres jornades disputades. “No tenia els automatismes agafats. La primera setmana és una mica de transició, d’agafar conceptes nous i idees del mister. Però crec que ja estic del tot adaptat, i preparat com els altres companys al cent per cent per poder jugar”, assenyala un futbolista que en la seva estrena ja va demostrar la capacitat ofensiva, arribant i posant moltes pilotes a l’àrea. “El tècnic em va demanar més profunditat i centrades, i amb els minuts que vaig jugar em vaig sentir molt còmode.” Oliván, però, no creu que li vagi més bé el carril que el lateral: “Em trobo còmode en totes dues posicions. A Cadis es treballa molt el tema defensiu i en vaig poder aprendre bastant. Però tant el lateral en aquest equip, que és molt ofensiu, com el carriler s’adapten a la perfecció al meu estil de joc.”

Oliván s’espera un partit de molta exigència al camp de l’Oviedo. “El Tartiere sempre és un camp molt difícil, contra un equip molt competitiu que et fa estar despert i al cent per cent durant tot el partit. Haurem de tenir les consignes molt clares i estar molt centrats per poder aconseguir els tres punts”, sentencia l’esquerrà.

PROTAGONISTA

Han anat jugant Maffeo, Mojica i Aday, però soc molt ambiciós i si he vingut aquí és perquè realment crec que puc jugar
Tant el lateral, que és molt ofensiu en aquest equip, com el carriler s’adapten a la perfecció al meu estil de joc
Brian Oliván
DEFENSA DEL GIRONA
He vingut per fer-me un lloc a la plantilla, per poder jugar com més millor, i confio poder tenir més minuts d’aquí endavant
Els primers dies van ser de transició, per agafar conceptes i automatismes. Ara estic del tot adaptat i preparat per jugar com els companys

“Se n’ha parlat, de la sentència”

X.M.

El Girona és un dels clubs professionals que ha fet un comunicat més contundent de resposta a la sentència pels processats, demanant l’alliberament dels presos polítics i apostant per un diàleg sense concessions. Oliván és un dels molts catalans que hi ha a la plantilla del Girona. “És clar que és un tema molt actual, i sí que se n’ha parlat”, explica el barceloní. “Al vestidor hi ha persones de diferents llocs i cadascú té la seva opinió, però els que som catalans volem que se solucioni ràpidament”, hi afegeix Oliván.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)