2a divisió FEF

El segon no es pot escapar

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Barça B (17.30 h), en el segon partit consecutiu a casa després de la derrota contra el Sabadell, disposat a retrobar-se amb la victòria

Dissabte passat el Llagostera es va quedar amb un mal gust de boca per culpa de la derrota contra el Sabadell amb una diana a les acaballes en una de les úniques ocasions que van tenir els vallesans. Però una de les millors coses que té el futbol és que només una setmana després els llagosterencs poden canviar aquesta mala sensació si avui són capaços de sumar els tres punts contra el Barça B (17.30 h, per Esport3) en el segon partit consecutiu al municipal. “Tenim l’avantatge de jugar ara dos partits seguits a casa però al final l’objectiu és puntuar sempre, i contra el Sabadell ens vam quedar sense fer-ho tot i fer un bon partit, així que esperem que aquesta vegada la línia, que és molt fina, es decanti cap a nosaltres”, comenta el tècnic Oriol Alsina.

Per aconseguir una nova victòria a casa, la tercera de la temporada, el Llagostera sap que haurà d’intentar que el filial blaugrana no pugui fer el joc que més li convé. En aquest sentit les condicions del municipal donaran un punt d’avantatge als d’Alsina, que intentaran treure’n profit. “El nivell de qualitat tècnica individual del Barça B és el millor de la categoria i evidentment amb espais reduïts els serà més difícil, tot i que també tindran més oportunitats d’estar a prop de la nostra àrea, on són molt perillosos”, analitza Alsina, que és conscient del que ha de canviar respecte al partit contra el Sabadell: “Veníem de ser letals en atac i una mica tous en defensa però l’altre dia va ser al revés i vam arribar poc a l’àrea del Sabadell. El que hem d’aconseguir és equilibrar aquests dos aspectes del joc, sobretot sent molt contundents defensivament per evitar que facin el que volen i aprofitar les nostres virtuts en el joc directe i l’estratègia.”

Per al partit d’avui, el primer entre el Llagostera i el Barça B que es disputarà al municipal llagosterenc després de dos precedents al Palamós-Costa Brava, el tècnic Oriol Alsina recuperarà Aimar Moratalla, que després de ser una peça clau a l’inici de lliga s’ha perdut els últims tres partits per una lesió muscular.

LA PRÈVIA

El nivell de qualitat tècnica individual del Barça B és el millor de la categoria i evidentment amb espais reduïts els serà més difícil
El que hem d’aconseguir és equilibrar l’atac i la defensa, sobretot sent contundents
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)