Girona

“Els polítics s’han de posar les piles. Han de seure i dialogar”

Girona. Juan Carlos Unzué ha comparegut davant els mitjans en la prèvia del partit de demà contra l’Oviedo a les 18.00 h al Carlos Tartiere i ha analitzat la situació política de Catalunya

L’entrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, acaba de comparèixer davant els mitjans de comunicació en el marc de la prèvia del partit que enfrontarà al seu equip contra l’Oviedo, demà a les 18.00 h al Carlos Tartiere. El navarrès, com sempre, ha comentat diversos temes en la sala de premsa de l’estadi, però sobretot ha volgut ser clar sobre l’excepcional moment que viu Catalunya i ha enviat un missatge contundent als polítics: “Tinc la possibilitat de donar l’opinió i dir el que sento i ho aprofitaré. Porto molts anys vivint a Catalunya, els meus fills han viscut sempre aquí i no he tingut mai cap problema d’identitat, al revés, només tinc agraïment a la gent d’aquest poble. A partir d’aquí estic preocupat. No acostumo a passar temps davant els informatius i no li dono gaire bola a la pilota, però és la primera vegada que em passa perquè el que veig no m’agrada i tinc la sensació que no li convé a ningú. M’agradaria veure els polítics asseguts a una taula, dialogant i deixant de banda els interessos propis amb un únic objectiu, que ha de ser trobar un punt de trobada entre tots que ajudi a la societat i a la població de Catalunya a conviure pacíficament i a respectar-se encara que es tinguin idees diferents. Tinc la sensació que si segueixen amb missatges de confrontació que generen cert odi només aconseguiran trobar odi. Sembla que sigui una qüestió de guanyadors i perdedors, de bons i dolents, però per això ja en tenim prou amb el futbol on hi ha guanyadors i perdedors. La societat no pot viure amb aquesta idea i els polítics s’han de posar les piles. Segur que no és fàcil però valdrà la pena.”

La convocatòria

El tècnic del Girona ha hagut de descartar obligatòriament a Ignasi Miquel i Jozabed, per lesió. A més, per decisió tècnica, tampoc hi són en la llista de divuit Calavera, Santi Bueno, Sebas Coris i el porter José Aurelio Suárez. La gran novetat és el retorn de Mojica després de viatjar amb la seva selecció la setmana passada. El colombià substitueix Aday, que ha patit unes molèsties durant la setmana que l’obliguen a parar uns dies, tot i que segurament estarà al cent per cent per jugar contra l’Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)